2777
2789

شوهرم عصبیه منو زد شب کنار بچه که تو خواب بود با مشت و لگد افتاد به جونم با بچم رفتم خونه داداشم اومد بچمو به زور برد 

الان کسی تجربه خوردن کابرگولکس داره برای کم شدن شیر سینه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه بدون شیر میخواد چجوری نگه داره بهش پیام بده بگو بچه رو بیار وگرنه مریض میشه

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم..                                  باید بگم دریا طوفانیه، قایق سوراخه،پارو شکسته ...          ولی انگیزه زیاده ،خیلی زیاد:)

غلط کرد اومد برد.  به جای خشک کردن شیرت برو دادگاه شکایت کن.  حضانت اون بچه تا هفت سالگی با توئه نه با پدر الدنگش.  

مثل بدبختا نشین اون برا سرنوشت ت. و بچت تصمیم بگیره.  داداشت بهش زنگ بزنه بگه بچه رو آوردی که هیچ نیاوردی از طریق قانونی ازت میگیریم.  

چقدر رو میدین به شوهراتون

شیرتو بدوش بزار فریزر واسه وقتی که اومد

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
چیش عجیبه؟ 

این که به جای این که بری شکایت کنی بچه رو بگیری میخوای شیرت رو خشک کنی اون بچه الان مال شماست حتی پدرش نمیتونه محرومت کنه خودت نمیدونی؟؟

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
این که به جای این که بری شکایت کنی بچه رو بگیری میخوای شیرت رو خشک کنی اون بچه الان مال شماست حتی پد ...

من مال اینکارا نیستم بچمو نمیده خودش،هم جونم به لبم رسونده شیرم خیلی زیاده اذیتم یکم کم شه