2777
2789
جانم بگو

می بخشید من پسر هستم‌، گفتم‌بعدا فحشم ندی چرا نگفتی 😏

خب سوالم اینکه اگه یه نفر بخواد از صفر صفر زبان انگلیسی رو با استاد خصوصی یاد بگیره ، مثلا هفته ای سه جلسه و خبلی با استعداد باشه چه مدت طول می کشه که بتونه کامل مسلط بشه و ایلتس بگیره و سوال دیگه که چقدر طول می کشه سطح a که منظورم همون یک سطح از سه تا سطح زبان هست رو یاد بگیره 

و اینکه هزینه استاد خصوصی چقدره ؟ 

و اینکه کسی بخواد زیاد جلسه برداره مثلا هفته ای سه جلسه ارزون تر نمی شه ؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می بخشید من پسر هستم‌، گفتم‌بعدا فحشم ندی چرا نگفتی 😏 خب سوالم اینکه اگه یه نفر بخواد از صفر صف ...

در حالت عادی موسسه هام ۳جلسه هستش!

ایلتس ک کلا فرق داره!شما منظورت تافل یا دیپلمه ب روایتی!

استاد خصوصی ساعتی ۲۰۰تومن بستگی داره چند ساعت برداری

توی موسسه بدون پندینگ و فیل(رد شدن در طول ترم)

۷سال هفته ای ۳جلسه

اگه کل ۶روز خب بالاخره کمتر میشه و هنچنان بستگی به ساعت و روزا هایی هستش ک‌برمیدارید

هر آنچه که ذهن بتواند به آن فکر کند!قابل دست یافتن است🤍🌻
بستگی داره اما اگه فرد با استعدادی باشه میتونه زبان رو تو یک سال جمع کنه ولی اینکه میگن شش ماهه مسلط ...

یک سال؟یک ساله تافل زبان؟گلم ویگه جایی نگیا من ۱۱سال طول کشید تا مربی گری و دیپلممو گرفتم

بند اخر دوباره توضیح می دین متوجه نشدم 

اگه از ۷روز هفته

۶روزش رو بردارید

روزی۲ساعت الی ۴ساعت

۴ ساله میتونی بگیری تافل زبانت رو