2777
2789
معرفی کن بهم

خب این بستگی به شهر و یا استانی که دارین داره

دور برتون هیچ کی کوهنوردی جایی نمیره ؟

یا تو گروه شهرتون ببینین کسی حاضر نیس برین کوهنوردی یا طبیعت گردی ؟

دلم واسه کسی تنگه که نمی‌دونم کیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@مادرشوهر_مریم_مقدس       این کاربرو میبینییی؟؟ اینن دختررر انقددد خانم انقدر ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 دیوونه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

.الا مگ دروغ میدم هرچی از گل بودنت بگم کم گفتم

فداتم ک نظر لطفته 🤭🤭🤭🤭🤭

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

تاپیک می زنم واسه بقیه دعا می کنم  انرژی مثبت می گیرم

امضاتو خوندم عزیزم

واسه حال دل من سفارشی دعا کن.. دماغمو عمل کردم خیلی میترسم بد شده باشه دعا کن روز به روز خوشگلتر بشه 🥺❤️

دوست دختر داشتن بدتر از باتلاق میمونه

هر چی بیشتر بگذره بیشتر بهت دل میبنده

وقتی ولش کردی بد جور میشکنه طوری که از صداش گوش خدا کر میشه و قطعا میدونی کسی که به خدا سیلی بزنه طوری که پرده گوشش پاره بشه یعنی چی ؟!؟!؟!

یک دختر یا زن خوب انتخاب کن میتونی بچه هم داشته باشه پدر بچه اش بشی مطمئن باش به ارامش میرسی

مراقب دخترا و زنها باش خیلی خطرناکن

چون خود خدا پشتشونه

گول ظاهرشون رو نخور

اگه برنجن خدا بد میزنه

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر