2777
2789
عنوان

❗️قرص های روانپزشکی❓️

504 بازدید | 28 پست

راسته میگن افزایش وزن میدن؟شما با این قرصا چیزی اضاف کردید.

من فلووکسامین100

آریپیپرازول5

لیتیم300

پرانول10

رو بالِشتی که پُر از مرگِ پرنده هاس،خواب پرواز محاله!

اس سیتالوپرام تا حدودی .اینارو نمیدونم 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

ببخشید این قرص تو چه مدت اضاف وزن بهت داد؟

عمل این قرص چجوره یعنی متابولیسم بدنتو میاره پایین باعث چاق شدن میشه یا اشتها رو میبره بالا!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید این قرص تو چه مدت اضاف وزن بهت داد؟ عمل این قرص چجوره یعنی متابولیسم بدنتو میاره پایین باعث ...

اشتهارو میبره بالا ، وگرنه خودش تاثیری نداره .بعضیا هم ممکنه وزن کم کنن .در کل اونقدر محسوس نیست

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

من اس سیتالو.. رو میخورم 

هیچ چاق نشدم همون جورم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

عزمزم دکتر برا استرس و نفس تنگی دخترم ازیپم (اس سیتالوپرام ۱۰) نوشته بود شبی یکی ولی یه دکتر دیگه بردم گفت شبی نصفی بخوره الان نگران شدم ده روزی مصرف کرده بار اولشه شما چه مشکلی داشتی مصرف میکنی

عزمزم دکتر برا استرس و نفس تنگی دخترم ازیپم (اس سیتالوپرام ۱۰) نوشته بود شبی یکی ولی یه دکتر دیگه بر ...

سلام عزیزم .من قبلا واسه افسردگی اصطراب خوردم.  

۷ روز اول باید یک چهارم بخوره ، هفته دوم نصف ، بعد کامل ، ولی به سن دخترتون بستگی داره و اینکه دکترش چی گفته. 

در کل قرص بی ضرریه

از قرص اعصاب بعضی ها اضافه وزن میدن بعضی ها لاغر 

با این دنیای امروزی هرچی میخوریم پر چربیو چاق کننده هست وای به حال اینکه بخایم یه قرصه چاق کننده هم روش بخوریم.

خدا کنه برای من لاغر کنن😮‍💨

سلام عزیزم .من قبلا واسه افسردگی اصطراب خوردم.   ۷ روز اول باید یک چهارم بخوره ، هفته دوم نصف ...

دخترم ۱۹ سالشه

دکتر داخلی بردم خدا ازش نگذره الان نگران شدم ده روز ه شبی یکی مصرف کرده نکنه براش مشکلی پیش بیاد