2777
2789

درود 

من سرتون رو درد نمیارم ، کودکی و نوجوانی و جوانی  ام در این مملکت بر باد رفت  ، دوست داشتم جهشی بخونم ولی نشد چون والدینم تو ابتدایی پیگیر نبودند ، اشتباه کردم اومدم انسانی ، یک سال هم تحت فشار والدینم پشت کنکور انسانی موندم ، خجالتی هستم ، هنوز رانندگی بلد نیستم ، می‌خوام واسه کنکور ۱۴۰۳ ریاضی بخونم ولی حتی پول کتاب تست ندارم ، با انواع و اقسام بیماری ها مثل وزوز گوش ، سر درد ، مشکلات گوارشی ، کم خونی ، مشکلات غدد دارم دست و پنجه نرم میکنم ، به بلوغ زود رس دچار شدم و قد کوتاه شدم و والدین گدا گشنه ام زورشون اومد منو دکتر غدد ببرند ، حتی گوشیم به درد نمیخوره و هنگی و سریع شارژ خالی می‌کنه ، به شدت لاغر هستم ، مو هام شروع به ریزش کرده ، بیشتر هم سن و سالهای من راحت از الفاظ رکیک استفاده می کنند و اصلا حتی نمی دونند حقوق بشر چیه ، من از ۱۳ سالگی درباره مسایل سیاسی و مسائلی چون حقوق بشر مطالعه داشتم ، آخر کجا رو گرفتم ، تقریباً به بی خدایی رسیدم و می‌خوام خودکشی کنم ، الان یک ماه هست دانشگاه آزاد رشته حسابداری نرفتم ولی هنوز به والدینم چیزی نگفتم ، خسته شدم از تظاهر کردن، گور پدر طبقه ثروتمند 

خودکشی کنی باعث اسیب زدن با اطرافیانت میشه 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودکشی کنی فرقی با حال الانت نمیکنی 

باید زندگیتو درست کنی 

سخته می‌دونم ولی تهش یه زندگی خوب در انتظارته 

عاقبت همه ی اینایی که سختی کشیدن رو دیدم

⁦هیییی_زندگی سابق 😑🌌⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩دوتا کاربریم پرید بخاطر یه آدم بی شخصیت دروغ گو...ایشالا تریلی از روت رد بشه مارمولک ۲ پا.پیدات هم کنم..‌.(رفیقام بهم درخواست دوستی بدین)🥰.فقط یدونه ی از اسم کاربریم کم شد.پروف جدیده قاتی نکنین😁.زیاد کره کره میکنم از بچگی قراره کلیه هامو بفروشم برم کره با دوستام 😂(به دلیل علاقه شخصی مثل تویی که مثلا دوست داری بری آمریکاو ترکیه و..(برا اونایی که چرت میگن)شما هم خواستین بگین اسمتونو بنویسم با هم بریم تا الان ۹۶نفر تو سایت گفتن 😂😁 فیلم و سریال کره ای تو اون یکی شعبه دوم می‌باشد (هیییی_زندگی_۲)که نی نی یار تعلیقش کرد🤣💔ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/1978864 حالت خوب نیست بهم بگو من شنونده و دراک خوبیم بهت کمک میکنم دوستی نداری و تنهایی بازم من هستم 🙂❤️رفیق پایه برا تگ کردن تو تاپیای باحال و خفن به جون تو😎😂 درخواست دوستی ارمیا رو بدون سوال قبول میکنم😌🥺💜خیلی سریع با همه صمیمی میشم تو فقط سلام کن 😂🥹عاشققق مو فرفریااااا🥺🥰❤️عاشق دعوام ...میبینم که مدرکو از دل زمین پیدا کردین تونستین تعلیقم کنین 🥹💔 همون دختریم که با این سن هنوز از دیوار صاف می‌ره بالا😂✌️ #ولی صدای حامیم🍃تایپ شخصیتیم هم ENTP(⁠。⁠♡⁠‿⁠♡⁠。⁠)دیگه رسیدی به آخر امضام به اندازه کافی توضیح دادم برات بیا موز بردار برو.😂🍌🤍 تو شناسنامم  هم همچین اطلاعات ارزشمندی نیست 😂

من حتی پول ندارم دکتر برم ، این چه جور عدالتی هست ، چرا باید یکی راحت بهترین مدارس رو بره واسه هر درسی چند تا کتاب تست داشته و کلی امکانات داشته باشه ولی من اینقدر مشکلات داشته باشم ، اصلا من چرا تو ایران به دنیا اومدم ، نملکن حتما تو سوییس به دنبال می اومدم اگه تو کشور هایی مثل اسلواکی و یونان هم به دنبال می اومدم راضی بودم 

بنظرم معیار های جامعه بریز دور 

که تو باید قد بلند باشی رشته تاپ بری و ...

الان بهتره دنبال کار بگردی 

یک مدت سرکار برو روحیه ات عوض بشه با دوستات گردش کن 

فکر درس بریز دور چون به شدت استرس اظطراب داری و نام امیدی

میخواستم نصیحتت کنم که به جمله به بی خدایی رسیدم،رسیدم😐تف تو سوادتون اگه قراره به اینجا ختم بشه

💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

عزیزم کاملا مشخص از هوش سرشاری بهره مندی و این حس حیف شدنتو درک میکنم منم بی نهایت استعداد هنری دارم که قدر نمیدونن و سانسور میکنن خیلی سخته حیف شدن ادما بنظرم هنوز فرصت خیلی داری جونی قد اصلا مهم نیست اهمیت نده به این چیزا تو حتما یه راهی پیدا میکنی برای موفقیتت