2777
2789
عنوان

مادر شوهر مهربون😁😁❤️📸😂🥲

1148 بازدید | 13 پست

مامان نامزدم یه خانوم حدودا پنجاه و پنج ساله ،از این خانومای شمالی مهربون کدبانووو😍😂حرف میزنه دلم میخواد بچلونمش 😂خودم شمالی نیستم اما واقعا از همون اول عاشق خانومای مهربون شمالی بودم🥲😁

لطفاً نگید اولشه و این حرفا 🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانلود این مادر شوهرا

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 
حجم اینترنت شما به پایان رسیده است😂

😞هعی شانس ندارم ک

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 
وای این خانم از بهشت اومده والا

انقد دوسش دارم واقعا مثل مامان خودم 😍😂

گاهی خودم باورم نمیشه 

مامان خودم یه خانوم تحصیل کرده شاغل موفق توی اجتماعه

بقیه ابعاد زندگیشم خوبه و من تحسینش میکنم ولی همیشه دلم میخواست یک نفر رو توی زندگیم داشته باشم مثل این مامان بزرگ مهربونا که خونشون هنوز همون صفای قدیم رو داره 

مثل خونه های ما با مبل و دکوری و ...در نشده 

توی زندگیم باشه که حتی مامان بزرگمم همچین شخصیتی نداره

خیلی دوست دارم ایشون رو 🥰

۲۰گیگ رایگان به شما تعلق گرفت😂

😒این رایگانا دانلودش خوب نیسسسس ی مادرشوهر سلیطه بم میده

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🥺🥺😂😂😂