2777
2789
عنوان

کمک🥲چیکارکنم از بیضی به گرد تبدیل بشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 33 پست
نمیدونم فرم صورتت چجوریه ولی تو طراحی بهترین فرم صورت بیضی هست

هی بابا کجاش بهترینه من حتی تو اون نرم افزار فوتولب هم شبیه خودم نمیشم بخاطر صورتم اما همه صورتای زیبا گردن یا هم مربعی و...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکم اعتماد بنفس داشته باش خدا تورو اونطور افریده خیلی هم زیباس گرد چرا ب خودت فشار میاری بانووو

عزیزم من اعتمادبنفس دارم منتهی حسرت یه مدل موی باز و روسری پوشیدن بدلم مونده بخاطر مدل صورتم. خواستم ببینم اگر راهی هست تغییربدم اگرم نشه که غصع نمیخورم فقط میخوام تلاش خودمو کرده باشم برای دل خودم همین

عزیزم من اعتمادبنفس دارم منتهی حسرت یه مدل موی باز و روسری پوشیدن بدلم مونده بخاطر مدل صورتم. خواستم ...

باشه دست خودم نیس کلا حرص میخورم یکی میگه میخوام خودمو تغییر بدم شرمنده 😞😂

مشکل مدل صورتت نیست عزیزم مدل موها و ابروهاتو باتوجه به فرم صورتت بزن تا چونت کمتر به چشم بیاد و این ...

باشه امتحان میکنم ممنون عزیزم. آخه صورتم لاغره موهامو دم اسبی میبندم که دیگ حسابی کشیده میشه اعصابم خورد میشه اگرم کلا بازبزارم بهم ریخته میشه ببافم هم مدل تخت به صورتم نمیاد.فرق کج که اصلا نگو و نپرس همه میگن بهت نمیاد خودمم عادت ندارم

باشه دست خودم نیس کلا حرص میخورم یکی میگه میخوام خودمو تغییر بدم شرمنده 😞😂

دشمنت شرمنده گلم عیب نداره من خوشم اومد از حرفتون چون واقعااعتمادبنفس حرف اولوآخرو میزنه ولی همین اعتمادبنفس هم از حال خوبی که واسه خودمون ایجادمیکنیم و از همین تغییرات شدنی میره بالا 

چشم عزیزم دست گلت درد نکنه.انشالله که بشم

مولتی ویتامین و زینک و آهن هم بخور 

اینا باعث افزایش اشتها میشن ...

یکم تپل شی صورتت هم پر میشه 

برای بستن روسری و شال هم انواع اقسام مدل های بستن شال و روسری ، الان تو نت هست ، چند مدل ساده شو یاد بگیر 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره