2777
2789
عنوان

پس‌انداز

148 بازدید | 13 پست

یکی از فامیل های ما وضعشون هم متوسط ولی میگفت به شوهرم گفتم پول سرویس بچه ها رو بده به من که میشه 10 میلیون خودم بچه ها رو با اتوبوس میبرم مدرسه میگفت پس انداز خودمم گذاشتم روش رفتم ماشین ظرف شوی گرفتم 

خواهرم هم به بچه هاش میگه اگ دوست داشتین بجای تنقلات پولتونو بدین من من براتون پس انداز میکنم هرماه با پول سه تا بچه هاش یکم طلا میخره

اما من هرکار میکنم واقعا نمیتونم 

شما چجوری پس انداز میکنین؟؟؟؟ 

والله من پس انداز اینجوری رو نمیپسندم

ادم از جون و روانش مایه بذاره که چی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خرجا اضافه رو کم میکنم اگه چیزی لازم نداشته باشم الکی نمیخرم خودمون سوپر مارکت داریم تنقلات بچه ها از اونجا میارن پولی که شوهرم صبحا میده برا خرج روزانه چون تنقلات وخرید روزانه مون رو از مغازه میاریم اونو پس میندازم ولی خب در حد هر ماه طلا نمیشه ولی از وقتی عروسی کردیم با شوهرم تونستیم هم یه قطعه زمین بخریم هم یه سوپرمارکت بزنیم 

ادم سرویس میگیره بچه راحت تو سرما گرما بره بیاد اگه قراره اسیر اتوبوس و پیاده روی بشه خوب پیاده ببره ...

بچه هاش دوقلو هستن بعدم متوسطه دومن بیشتر بچه ها خودشون با اتبوس میرن حالا اینم همراهشون میره والا 10 میلیون خیلی

ولی همه بهم میگن خسیسی خودم که میگم خسیس نیستم دستم جمعه دیگه نمیدونم

بگن حرف مردم مهم نی من الان میگم اون فامیلمون همه بهش میگن خسیس ولی زندگیش از همه بهتره رفته با پول خودش ماشین ظرف شوی گرفته که سختی نکشه 

حالا هر چقدرم خسیس باشه 

بگن حرف مردم مهم نی من الان میگم اون فامیلمون همه بهش میگن خسیس ولی زندگیش از همه بهتره رفته با پول ...

مثلا من وقتی با جاریم یاخواهرم میریم خرید خیلی خریدام کمتر از اونا میشه یا چیزی که گرون میگه نمیخرم میگردم ارزون ترشو گیر میارم یا مثلا لباس دارم برا عروسی که نوعه دیگه درقید این نیستم بگم چون چند بار پوشیدم دیگه نمیپوشمش در عوض پولش رو پس میندازم تا الانم به نظر خودم خوب پیشرفت داشتم یا مثلا با جاریم باهم بچه اوردیم اون شیر خشک داد من شیر خودمو اون همش مای بیبی میکرد من یه سالگی گرفتمش اون تا بچه اش سرفه ساده ای کنه سریع میبرش دکتر و هزینه اضافی ولی من تا واقعا شدید مریض نباشه نمیبرمش خودم تو خونه هواشو دارم انوقت درامد اون از ما بیشتر زودتر هم عروسی کردن نصف ما پیشرفت نداشتن

مثلا من وقتی با جاریم یاخواهرم میریم خرید خیلی خریدام کمتر از اونا میشه یا چیزی که گرون میگه نمیخرم ...

این هم درسته واقعا تو این شرایط خرج الکی کردن بده 

ما هم بهمون میگن چقدر خسیسین ولی واقعا بعد حسرت میخورن 

این هم درسته واقعا تو این شرایط خرج الکی کردن بده  ما هم بهمون میگن چقدر خسیسین ولی واقعا بعد ...

این یه نصحیت از طرف من به همه است الگو زندگیمم اینجوریه اگه تو دست خودتو باز بزاری تا مثلا بقیه بگن مثلا وای چه لباس گرونی پوشیده یا مثلا فلان اساس زندگیتو عوض کنی که بقیه حرس زندگیتو بخورن در اصل اونی که بعدا حرس میخوره خودتی دیگران شاید اون لحظه حسرت بخورن ولی اونا یادشون میره تو میمونی یه زندگی که پیرم شدی هیچ کاری نکردی موندی با یه حقوق بازنشستگی پس تا میتونی دستت رو جمع کن ولی به جاش لذت هم ببر نه اینکه بخوای از دنیا بزنی فقط هر چیز رو به جاش بخرانوقت میبینی چقد پیش رفتی

این یه نصحیت از طرف من به همه است الگو زندگیمم اینجوریه اگه تو دست خودتو باز بزاری تا مثلا بقیه بگن ...

کاملا حرفت درسته عزیزم 

من میگم شاید فقط الان بتونم پس انداز کنم دوسال دیگه که بچه هام بزرگ شدم با این گرونی با همین پس انداز ها میشه زندگی کرد. 

پس هرچی میتونم مبخوام از این به بعد کم خرج کنم کم بپوشم تا بعد که خواسته بچه هام بیشتر شد شرمنده نشم 

کاملا حرفت درسته عزیزم  من میگم شاید فقط الان بتونم پس انداز کنم دوسال دیگه که بچه هام بزرگ شد ...

اصلا شرمندگی رو بزاریم کنار وظیفه ماست بچه اوردیم باید شغل داشته باشه باید بتونه روپای خودش باشه باید یه سرمایه پشتش باشه اگه خواست درس بخونه براش هزینه کنی نخواست هم شغل ازاد هم هزینه میخاد