2777
2789
دلم به هیچ کاری نمیره هیچی جز یه سفر تنهایی کیش😁

خخخ پول باشه بقیشو میشه حل کرد

قطعا میتونی دخترتو یکاریش کنی

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشه یک ساعت بعد مدرسه رفتم دکتر شاکیه میگه منو همش تنها میزاری میری

خب بچه كه نميدونه مشكلات ادم رو ، به بچه باشه بايد ٢٤ ساعت در خدمتش باشي و طلبكاره، ولي خب تنهاش نذار شايد ميترسه ، براي مسافرت و اينا يكي پيشش باشه ، شما وظيفت اول در قبال حالِ دلِ خودته تا بعد بتوني حال خوبو منتقل كني به فرزندت 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
جز خودم هیچ کس دو ساعت هم نمی مونه چه برسه دو سه روز دق میکنه یک ساعت دیر بیام چند روز میچسبه بهم

آخه بچه ها اینجورین ولی یه نفرو دوست دارن پیشش باشن منظورم همسن خودشونه اگه همچین کسی نیست که یه فکر دیگه کن اگه مدرسه مسافرت چندروزه میبردشون خیلی خوب بود ولی نمیبره 😂

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

جز خودم هیچ کس دو ساعت هم نمی مونه چه برسه دو سه روز دق میکنه یک ساعت دیر بیام چند روز میچسبه بهم

اضطراب جدايي داره ؟ 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹

قبول نمیکنه با باباش بره بگرده جایی که خیلی بهش خوش بگذره؟ 

یه بچه داریم تو فامیلمون عین دختر شماست مامان باباش چندبار گذاشتنش خونه خودشون رفتن بیرون وابستگیش کمتر شده تنهای تنها هم نبود که آسیب روحی ببینه خاله و مادربزرگش طبقه پایینشون بودن

شما که اینجوری نمیتونی کنی ولی خوب میشه با باباش بره عشق و حال شما هم بری مسافرت یکم گریه میکنه ولی هم برا خودت خوبه هم بالاخره باید وابستگیش کمتر بشه دیگه همینجوری بمونه بزرگ بشه خیلییی به مشکل میخوره