2777
2789

یعنی اصلا دلم نمی خواد زندگی کنم 

دلم نمی خواد هیچ کاری کنم هیچی 

مشاور میگه روزمرگی کن برو سفر برای خودت خرج کن تا حالت خوب بشه

نظرتون؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درهرصورت به برنامه روزانم عمی میکنم. اما یه زمانی میذارم و مینویسم که اون لحظه چیدلم میخواد! اگه شرایطش باشه انجام میدم اگه نه چشاگو میبندم و فک میکنم داره انجام میشه، حسشو میگیرم😅😅

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
اگه پول داري كه سفر بري خب نصف مشكل حله 

همین دیگه سفر نمی تونم برم دخترم مدرسه ای و وابسته هست یک ساعت نمیشه ولش کرد با اونم برم که هیچ کلا در خدمتش باید باشم

همین دیگه سفر نمی تونم برم دخترم مدرسه ای و وابسته هست یک ساعت نمیشه ولش کرد با اونم برم که هیچ کلا ...

بذار خونه فاميل نزديك به نظرم 

فكر روح و روانت باش در حد ٢-٣ روز چيزي نميشه كه 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
مجبور کردم خواهر ۳۰ سال مجبور کردم و هر روز بدتر شدم مشاور میگه دیگه مجبور نکن هر کاری گفت بکن

اگه دلت میخواد کار دیگه ای کنی فرق داره با اینکه دلت به هیچ کاری نره هعی خیلی سخته

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

همین دیگه سفر نمی تونم برم دخترم مدرسه ای و وابسته هست یک ساعت نمیشه ولش کرد با اونم برم که هیچ کلا ...

ببین دوستی فامیلی کیو خیلی دوست داره دو سه روز بزاری پیش اون یه سفر کوتاه بری

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

مجبور کردم خواهر ۳۰ سال مجبور کردم و هر روز بدتر شدم مشاور میگه دیگه مجبور نکن هر کاری گفت بکن

منم اين حالت رو دارم 

خودمو مجبور ميكنم اما نه ذهنم امادس نه ميكشم، بدتر دارم ميشم 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
ببین دوستی فامیلی کیو خیلی دوست داره دو سه روز بزاری پیش اون یه سفر کوتاه بری

جز خودم هیچ کس دو ساعت هم نمی مونه چه برسه دو سه روز دق میکنه یک ساعت دیر بیام چند روز میچسبه بهم