2777
2789
عنوان

خرید لیسانس توروخدا بیایین

364 بازدید | 3 پست

بچه ها من نامزدم دانشگاه رفته انتخاب واحدم داشته فقط امتحاناشو نرفته که زدن غیبت موجه الان سربازیشو تموم کرده میخواد استخدام بانک بشه باباشم میگه بادیپلم میری بخش خدماتی همزمان درستو بخون که جای بهتر استخدام شی حالا دربه در دنبال خرید لیسانسیم منم اصلا دوس ندارم دانشگاه بره این اگهی های خرید لیسانی که نوشته قابل استعلامه و برای مهارت میدن ولی برای ادامه تحصیل نیست به کارش میاد توروخدا هرکی هراطلاعاتی داره دریغ نکنه

سلام 

بعضیاش آره بعضیاش نه

البته اونایی که قابلیت دارن حتما باید یه سری تو امتحانات شرکت کنین و البته بعدشم کلی پول بدین که مدرکتون معادل سازی داخلی بشه چون اونا نماینده دانشگاه‌های خارج هستن. 

سلام  بعضیاش آره بعضیاش نه البته اونایی که قابلیت دارن حتما باید یه سری تو امتحانات شرکت کنین ...

ینی چی یعنی اگه از این لیسانس های قابل استعلامم بگیره بخواد استخدام شه قبول نمیکنه بانک

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ینی چی یعنی اگه از این لیسانس های قابل استعلامم بگیره بخواد استخدام شه قبول نمیکنه بانک

خب اول باید وزارت علوم پول بدین معادل سازی بشه چون مدرک مثلا مال فلان دانشگاه تاجیکستان هست