2777
2789
عنوان

استفاده از بی بی چک چجوری؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 35 پست
همونم خوبه🥲 فقط یه سوال شما فکر کنم تجربه داشته باشین  جلوگیری با قرص داشته باشی  تو د ...

اگه قرص منظورت قرص ال دیه که اصلا مانع تخمک‌گذاری میشه و باردار نمیشی حتی اگه محافظت نشده باشه.

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ععع  خب پس باید اینو داشته باشم

من دو سه سالی قرص میخوردم اما خیلی بد بود بهم نمیساخت همش عصبی بودم اما نمیفهمیدم از قرص، فقط مونده بودم چرا بدنم یک حالت تهاجمی گرفته چرا اینقدر بد شدم وقتی که قصد بارداری کردم و قرص رو گذاشتم کنار دیدم چه ارامشی دارم اروم شدم فهمیدم از قرص بود..

من دو سه سالی قرص میخوردم اما خیلی بد بود بهم نمیساخت همش عصبی بودم اما نمیفهمیدم از قرص، فقط مونده ...

بی بی چک زدم انگار خراب بود هیچ علامتی ننداخت🥴

باز شما تجربه دارید بذارید من بگم ببینید از چیه 

من تنبلی دارم بعد همش پریودام منظم نبودو اینا 

امپول زد بهم پریود شدم بعدشم ال دی گفت بخور 

اقدام نداشتم 

ولی همش زیر دلم و کمرم درد میکنه 

تهوع سرگیجه اینا 

یه حال بدم

بی بی چک زدم انگار خراب بود هیچ علامتی ننداخت🥴 باز شما تجربه دارید بذارید من بگم ببینید از چیه&nbs ...

اگه ال دی خوردی که مسلما باردار نیستی..

هرچند الان میگن بخاطرافزایش جمعیت قرصها تقلبی شدن

اگه ال دی خوردی که مسلما باردار نیستی.. هرچند الان میگن بخاطرافزایش جمعیت قرصها تقلبی شدن

نه ال دی بعد پریودی میخورم واسه تنبلی 

۱۰ ام اینا پاک شدم 

با این شرابط ممکنه؟🥴