2777
2789
عنوان

کیا از دعا نویس نتیجه گرفتن؟

40660 بازدید | 86 پست

درموردش بگین منکه اعتقاد ندارم ولی انقد بهم گفتن جادو جنبلت کردن دعاییت کردن ک اینطوریه حالو روزت داره باورم میشه

من دو سالو نیم افسردگیه شدید گرفتم خودکشی کردم دوبار

یکیو دوس داشتم کات کردیم بعد ی سال برگشت ولی اینسری مجبور شدیم جدا شیمو من خیلی داغون شدم

همه میگن بخاطر دعاعه

اگ دعا کمک میکنه واقعا میخام دعا بگیرم هم حالم خوب شه هم ب عشقم برگردیم باز بهم 

کمک میکنه واقعا؟

چه ربطی داشت واقعا افسردگی ناشی از ژنه نه دعا نویس 

دست از جهالت برداریم

مسیر شفا یه مسیر خیلی طولانیه ، صبر کن عزیزم ، با درد صبر کن که دوا میفرستمت..... 🙂♥️ شاید هیشکی درکت نکنه ، عبنداره ، بهت حق میدم عزیزم.... درسته تنهایی داری از پسش بر میای ولی در نهایت پیروز میشی از این شرایط خدا نجاتت میده💚💚💚فقط صبر کن ، انسان با عجله آفریده شده ولی با عجله نباید چیزی رو. از خدا خواست 💚☺️بقیه درکت نمیکنن خودتم نباید خودت و درک کنی!؟احساس تنهایی میکنم ، ولی همینجاست که دارم قوی میشم چون دارم یاد میگیرم تکیه گاهم فقط خودمم!و خودم! و دیگه هیچ احدی نمیتونه من و زمین بزنه!

ببین من با شوهرم خیلی دعوا داشتم بابام برامون گرفت باید با پول غیر شوهرت باشه مثل پول بابا یا یارانه خیلی دعواهامون کمتر شد اول نفهمیدم چرا اما الان هر چی فکر می‌کنم بخاطر اونه میگم لابد اصلا هم نمیخوام تبلیغ کنم تجربم گفتم معرفی هم نمیکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تجربشو داشتم واقعیته

ولی شما افسرده ای باید بری پیش مشاور نه دعانویس

و اینکه دعا بگیری پسره ک نمیخواد برگرده باز میره اینجور دعاها بدرد نمیخوره

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)

خیلیییی تاثیر داره مامانم برای بابام دعا نوشت واقعااااا تغییر کرده خیلی باهامون خوب شده دیگه اصلا دعوا نمیکنه اصلا مو ببینه تو غذا هیچی نمیگه قبلا همه چی میشکست...! 

ولی اینکه خودت بخوای برای خودت دعا بنویسی شاید تاثیر نداشته باشه 

دعاا😳 پ خدا این وسط چ کارس🤔اگ دلی بسپاری بخدا و توکل داشته باشی ،هیچ نیرویی نمتونه تورو از پا دربیاره.درمان افسردگی تحرک و ورزش ونسخهء پزشک..شکست عشقی چیز ساده ای نیس ک براحتی بتونی باش کنار بیای‌ولی اگ ورزش و پیاده روی وسرگرمی مفید داشته باشی،کنار اومدن باهاش آسونتر میش

ببین من با شوهرم خیلی دعوا داشتم بابام برامون گرفت باید با پول غیر شوهرت باشه مثل پول بابا یا یارانه ...

من واسه خودم تا حالا دعا نگرفتم انقد بهم گفتن روم تاثیر گذاشته

وگرنه دروغ چرا واسه برگشت معشوق یبار گرفتم اونم ب اصرار رفیقم ک بی نتیجه بود بعد ی سال خودش برگشت ن بعد دعا😕

من تجربشو داشتم واقعیته ولی شما افسرده ای باید بری پیش مشاور نه دعانویس و اینکه دعا بگیری پسره ک ن ...

انقد پول مشاور دادم بهترین روانپزشک و روانشناس رفتم فقط پول دور ریختن بوده

دعاا😳 پ خدا این وسط چ کارس🤔اگ دلی بسپاری بخدا و توکل داشته باشی ،هیچ نیرویی نمتونه تورو از پا دربی ...

خیلی خودمو سرگرم میکنم اما امان از شب 

شب پدر منو دراورده پیرم کرده تو جوونی 

شب ک میشه فکر و خیال خابمو ازم میگیره اشکمو در میاره🤦‍♀️

نرو پیش دعا نویس زندگیت بدتر میشه 

به خدا پناه ببر 

تا خدا هست  به بنده خدا پناه نبر

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭

یک مدت بدون هیچ دلیلی پدر مادرم دعوا میکردن و واقعاً روانم بهم میریخت😰😰😰😰مامانم دعا گرفت ولی چون خودش قهر کرده بود یکی باید میداد به خود بابام. منم رفتم خونمون سر بزنم چای دم کردم انداختم تو لیوان چایش😰ترسیدم ببینه اومدم با انگشت ورداشتم دستم سوخت چیز به اون داغی رو تو دستم سفت نگه داشتم نبینه😰😂😂اخر سر خوردن و دعوا ها خوابید😊

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

ببین من دوبار جدا شدم یبار نامزد بودم یبارم عقد کرده بودم

هرچی پول دعا دادم دود کردم خوردم اسم ننشو گفتم و اینا یا مشاور رفتم چکار کنم درست باشه فایده نداشت رفتن که رفتن. آب شدم معده درد از اون موقع موند سرم ولی فقط خودمو اذیت کردم

یکی دوست داشته باشه پات وایمیسته و یکی نخوادت هم هیچ جوره نمیمونه