بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من چندساله دیگه پنکیک نزدم یعنی الان قشنگتره پوستت شفاف باشه پنکیک حس میکنم مال دهه هشتاده اونموقعه ...
آره دیگه کسی پنکیک نمیزنه.
من فقط صورتم برق بیوفته یه ذره با براش به کل صورتم میزنم. اما نه اینکه همه جارو پنکیک بارون کنم
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
آره منم زیاد نمیزنم.فقط بعضی وقتا ک دیگ یه جای خیلی خاص میخوایم بریم وای یه زنه هست تو مدرسه مون ان ...
آخه قشنگ نمیشه واقعا. حالا یه ذره اوکیه
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را