2777
2789

چون با یه قرار تو کافه خود اصلیشو بهت نشون میده😉

و هر چی نقاب و رفتار دورویی داشته را رو می‌کنه

بر حسب تجربه میگم ✨ 

با اکیپ رفتیم کافه 

یکی از بچه‌ها که کلا خودشو سعی میکنم خوب نشون بده ( اسم مستعار زهرا) تو کافه قشنگ مخالف رفتار اصلیش بود.

اولا که خواهر و مادرشو با خودش آورده بود بدون اطلاع قبلی😐

خواهرش بهم گفت آهنگ بزارم؟ گفتم نمی‌دونم بزار اگه میخوای 

بعد زهرا پرید بهم: وایییی نه من اصلا آهنگ گوش نمی‌دم تو خیابون چون نمی‌خوام مثل تو و دختر پسرای ولگرد تهران بشم😐 همشم جلب توجه‌ان🙄 

(حالا من هودی گشاد و بگ پوشیدم اون ساپورت جذب با کت کوتاه که قشنگ پشتش رو بیرون انداخته بود) 

و تو کافه هر بار بهمون میگفت: وایییی مشخصه اولین بارتونه اومدین کافه😂 من بابام هر سال تولدم منو میاره اینجا 

یا می‌گفت: بچه دوست دارید براتون پاستا آلفردو بخرم؟ تعارف نکنین اصلا 

و قشنگ شناختمش 

من تو شوک بودم این حرفا و تیکه ها ازش بعید بود🙂🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موافق نیستم اتفاقا تو کافه بیشتر ادا درمیارن. تو سفر و کلا طی زمان بیشتری باید آدما رو شناخت. هر چند به نظر من کلا شناخت آدما غیر ممکنه و از هر کسی باید انتظار هر رفتاری رو داشت

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

این تاپیک را زدم که یادم بمونه هیچ حرف و حرکتی از هیچ کس بعید نیست😃✨

کسی که موها شو بافت زده بود و با رژ قرمز و شلوار  جذب در حدی که همه چیش معلوم بود به من گفت شبیه دختر پسرای ولگرد؟ 

واقعا جالبه

وایی چه چندش بوده دختره

باهاش قطع رابطه کن به تدریج😬

من مطمئنم که تو موفق میشی... نه فورا اما قطعا😉          از تو فقط یدونه هست پس مواظب خودت باش🫂💕     خوشحال میشم باهام حرف بزنی🥰👇 https://harfeto.timefriend.net/17386823816243

وایی چه چندش بوده دختره باهاش قطع رابطه کن به تدریج😬

تدریج؟ همون موقع گذاشتمش کنار

فرداش نه اون بهم محل داد نه من به اون 

البته که همون شب بهم پیام داد: به لطفه تو امشب خیلییی بهم خوش گذشت هیچ وقت انقدر لذت نبرده بودم

( که بنظرم تیکه انداخته )