2777
2789

سلام 

خانوما من یه ماهه باشگاه میرم 

یه بچه ۵ ساله هم دارم باخودم میبرمش ولی خیلی شلوغ میکنه و اذیتم میکنه اصلا یه جا نمیشینه میخوام دیگه نرم واینم بگم که از ساعت ۹ میرم تا ۱۱ 

حالا شوهرم میگه برو از ۹ تا ۱۰ ورزش کن اونم با دستگاه و وزنه  ایروبیک هم نرو چون تا ۱۰ خونس بچه رو نگه داره منم میگم وزنم خیلی زیاده باید ۴۰ کیلو کم کنم ولی احساس میکنم با دستگاه لاغر نمیشم (شوهر و مربیم تاکید میکنن که دستگاه و وزنه خیلی بیشتر از ایروبیک لاغر میکنه )

حالا موندم تو دوراهی که چه کنم 🤦🏻‍♀️

با ورزش با دستگاها لاغرمیشم یعنی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهد گذاشتم عزیزم اصلا نموند 

نموند که نمیشه دلیل

بچه ۵ساله باید پیش یک بره امسال و اگر امسال مهد نمونه سال دیگه سخت تر میشه

یه یک ماهی وقت صرف مهد موندنش بکنید بعد نصف روز راحتید که هر ورزشی دوست دارید انجام بدین.

برای لاغری هم اول قند و شیرینی رو حذف و بعد برنج و نون رو کم کنید خیییییلی زود با هر نوع فعالیتی کاهش وزن خواهید داشت

مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم🌺🌺🌺 هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم 

اره با دستگاه بیشتر کم میکنی درکنارشم کالری شماری کن 

من خودم بدون ورزش از پارسال ۴۰کیلو کم کردم تازه ۱هفتس میرم بدنسازی 

۸۵درصد تغذیس ۱۵درصد ورزش

۳۸کیلو کاهش وزن۱ساله با کالری شماری بدون ورزش ۶بهمن۷۲/۲۰۰⬅️۱۶بهمن⬅️۲۶بهمن⬅️۶اسفند⬅️۱۶اسفند⬅️هدف۶۵😍
اره با دستگاه بیشتر کم میکنی درکنارشم کالری شماری کن  من خودم بدون ورزش از پارسال ۴۰کیلو کم کر ...

عزیزم موفق باشی منم از دیروز با مانکن شروع کردم کالری شماری بنظرت هر چیزی میخورم وزن کنم وارد کنم بهتر یا نه🤔

عزیزم موفق باشی منم از دیروز با مانکن شروع کردم کالری شماری بنظرت هر چیزی میخورم وزن کنم وارد کنم به ...

قربونت 

من وزن نمیکردم کف دست یا قاشق ملاک بود برام سخت نگیر

۳۸کیلو کاهش وزن۱ساله با کالری شماری بدون ورزش ۶بهمن۷۲/۲۰۰⬅️۱۶بهمن⬅️۲۶بهمن⬅️۶اسفند⬅️۱۶اسفند⬅️هدف۶۵😍