2777
2789
عنوان

خانومای با سیاست بیاین راهنماییم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 21 پست

شوهرت اصلا باورش نمیشه باید از اونا جدا باشه و این خییییلی کارتو سخت میکنه اما اخرش باید با سیاست باشی من بودم میرفتم قهر میگفتم من زندگی مستقل میخوام دوست دارم تو خونه خودم باشم والا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بخاطر همین میگم نمیخوام قهر کنم.میخوام به مادرشوهر زنگ بزنم ولی نمیدونم چی بگم

زنگ نزن، نیتت رو هیچوقت رو نکن، اگر میخوای رابطت رو کم کنی نه به شوهرت بگو نه به مادر شوهرت، به روی خودت نیار که بفهمه شوهرت بهت چیزی گفته چون بعدا بدتر میکنه، اگر فکر کنه شوهرت چیزی بهت نمیگه کم کم خسته میشه، الان اصلا به روی خودت نیار دیگه نه به شوهرت چیزی بگو نه جلو مادر شوهرت چیزی نشون بده که ناراحتی، بعد کم کم به بهونه های مختلف رابطتت رو کم کن

ناهارتو درست کن ... ولی اومد جلوی شوهرت بگو ک من میدونم ک داداش گفته من رفتم خون مامانم چرا به شوهرم ...

نه نه این کار اصلا درست نیست، خودش و بده میکنه، اتفاقا تو این مورد اصلا نباید چیزی بروز بده ، انگار که شوهرش چیزی بهش نگفته، اینطوری کم کم مادر شوهرش از پر کردن پسرش نا امید میشه، اگر واکنش بده مادر شوهرش میفهمه که کارش تاثیر داشت ازین به بعد بدتر میکنه

من سیاستم اصلا خوب نیست یعنی اصلا تو دار نیستم 

عزیزم😁 دختر خوب شما که این و میدونی پس چرا بنده خدا رو راهنمایی میکنی

به نظر من این مدل مادر شوهرا خیلی بهترن تکلیفت باهاش مشخصه ، رو بازی میکنن

امان از مادر شوهرای با سیاست مثل مادر شوهر من، هیچوقت بد من و جلو شوهرم نمیگه، ولی وقتی تنهام اذیتم میکنه یا غیر مستقیم من و تو شرایطی قرار میده که بده بشم، من به هر کسی بگم مادر شوهرم اذیتم میکنه کسی باورش نمیشه چون میگن مادرشوهرت که همیشه تعریفت و میکنه😐