2777
2789
عنوان

علائم بارداری و منفی شدن بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 12232 بازدید | 77 پست
سلام عزیزم والله الان دوسه روز از وقت موعدم گذشته ولی هنوز تست نزدم.همش دلم درد میکنه و معذرت میخوا ...

ان شالله ک بارداری به حق جواد الائمه...خبرشو به ما هم بده خوشحالم میشم عزیزم 

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
ان شالله ک بارداری به حق جواد الائمه...خبرشو به ما هم بده خوشحالم میشم عزیزم 

انشالله عزیزم

چشم حتما میگم حالا شب یه بی بی چک میگیرم بعد خبرت میکنم

یا جوادالائمه

انشالله خودتم به مردا دلت برسی گلم

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالله عزیزم چشم حتما میگم حالا شب یه بی بی چک میگیرم بعد خبرت میکنم یا جوادالائمه انشالله خودتم ...

الهی آمین دامن منم سبز بشه دعا کن عزیزم 

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

ببین من چندماه تو اقدام بودم هرماه توهم میزنم باردارم و پر از علائم بودم تا اینکه دکتر گفت باید ای وب اف کنم و از غکر بارداری طبیعی بیرون اومدم دیگ اون علایم رو ندارم

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
الهی آمین دامن منم سبز بشه دعا کن عزیزم  

جانان بانو بی بی چک زدم مثبت بود با اینکه نمونه ادرارم غلیط نبود و بعد ازظهر زدم مثبت شد

از ته دلم دعا میکنم برات که تو هم مثل من بی بی چکت مقبت بشه و خوشحال بشی

جانان بانو بی بی چک زدم مثبت بود با اینکه نمونه ادرارم غلیط نبود و بعد ازظهر زدم مثبت شد از ته دلم ...

الهی شکر عزیزدلم تبریک میگم بهت ...واقعا برات خوشحالم الهی ک بارداری راحتی رو تجربه کنی خواهرم

جانان بانو بی بی چک زدم مثبت بود با اینکه نمونه ادرارم غلیط نبود و بعد ازظهر زدم مثبت شد از ته دلم ...

بچه دومه؟

یکم اطلاعات بده عزیز چندوقته اقدامی؟ چیکارا کردی دارو استفاده کردی ؟

الهی شکر عزیزدلم تبریک میگم بهت ...واقعا برات خوشحالم الهی ک بارداری راحتی رو تجربه کنی خواهرم

قربون دل مهربونت برم اجی

دعا میکنم تو هم به زودی بیای خبر بارداریتو بدی بهم

یکم اطلاعات بده عزیز چندوقته اقدامی؟ چیکارا کردی دارو استفاده کردی ؟

یه سال بالاتره که تو اقدامم سه بار ای یو ای کردم نشد چند ماه هم قرص و امپول زدم نشد.دیگه این اواخر هیکاری نکررم فقط شوهرمو تقویت کردم

چون مشکل از اون بود

یه سال بالاتره که تو اقدامم سه بار ای یو ای کردم نشد چند ماه هم قرص و امپول زدم نشد.دیگه این اواخر ه ...

من دومین ماهه اقدامم ماه قبل جدی نبود اصلا یکی دوبار اونم روز ۱۳ و ۱۶ سیکل بود 

ولی این ماه سعی کردم به شوهرم برسم خرما و عسل و آجیل و سیاهدانه و اینا هرروز بهش دادم آب پرتقال و شیر موز شبا میدم بهش خودمم میخورم البته ...غذا هم سعی میکنم مقوی باشه مثلا آبگوشت و حلیم و غذاهایی گرمی

دیگ چیزی هست لازم باشه بهش بدم؟

من دومین ماهه اقدامم ماه قبل جدی نبود اصلا یکی دوبار اونم روز ۱۳ و ۱۶ سیکل بود  ولی این ماه سع ...

اره همینهایی که میدی خیلی خوبن 

اگه هیچ کدومتون مشکلی ندارید مطمئن باش خیلی زود باردار میشی

سلام عزیزموالله الان دوسه روز از وقت موعدم گذشته ولی هنوز تست نزدم.همش دلم درد میکنه و معذرت میخوام ...

شما همین موقع که تاخیر داشتی باردار بودی ممنون میشم ج بدی منم سه ساله شاید ببشتر اقدامم 

الان چهار روز تاخیر دارم اما تا دوروز بعد موعد بی بی منفی بوده نمیدونم چمه 

خدایا توکلم فقط به خودته