2777
2789
عنوان

علائم بارداری و منفی شدن بی بی چک

12191 بازدید | 77 پست

سلام دوستان...یه مشکلی برام پیش اومده اگه کسی اطلاعات داره لطفا کمک کنه 

روز ۱۳ و ۱۶سیکلم رابطه داشتم البته اقدام برای بارداری نبوده ولی محافظت نشده بود دقیقا یه هفته بعدش یه روز کمرم گرفت و کمردرد شدید داشتم چندروز و تو همون کمر درد دوروز لکه بینی صورتی و قهوه ای دیدم ...پام بی حس میشد گاهی سینم یکم سنگین بود و درد میکرد دستشویی هم زیاد میرفتم یکم ک سرچ کردم زده بود علائم لانه گزینی هست

روز موعد بی بی زدم ک دیروز بود ولی منفی بود الانم روز دومه ولی هنوز پریود نشدم تاحالا همیشه پریودم منظم بوده

به نظرتون چرا پس نشدم اینم بگم دوسال هست ک آندومتریوز دارم و چندماه قرص استفاده کردم و ۶ ماه دکتر گفت اوضاع خوبه لازم نیست قرص بخوری

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم. یکم زود زدی بی بی رو. بذار 2-3روز دیگه

اخه بعضیا میگن روز های قبل موعد هم بی بی نشون داده 

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

شاید اون لک بینی ها و درد هات بخاطر تخمک‌گذاری بوده یا تلقین بوده...الآنم به خاطر استرس پریود نشدی ...چون اگه باشی روز موعد هم نشون میده احتمال زیاد

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
چرا پیامت وخوندم ترسیدم این علائم ها رو من هم دارم پریودم 4رو عقب افتاده لانه گزینی یعنی حامله شدم؟

ترس چرا؟بی بی چک زدی؟

اخه بعضیا میگن روز های قبل موعد هم بی بی نشون داده 

آره خب فقططط برای بعضیا اینجوری شده...

ولی اینکه الان برات منفی شده، غیر طبیعی و عجیب نیست.

چون اصلش همون یک هفته بعد از گذشتن موعدت هست‌.

تک خواهرِ برادری هستم به نام محمدجواد، که همیشه بهم میگه نفسِ محمدجواد🥲🩷🌱

تخمک گذاری ک نبود چون یه هفته بعد تخمک گذاری بود روز ۲۰ سیکل بود تقریبا درد کمرم ک خیلی شدید بود نمیتونستم پامو دراز کنم حالا نمی دونم شاید