2777
2789

سلام حدود 8 بار پیام دیدم ازش هی به خاطر بچم برگشتم  تا یک سال چک نکردم گوشیشو ولی تا دیشب خواب دیدم خیانت کرده امشب اومد خونه داش میخوابید منم بهش دس زدم دستم بوی عطر تاخیری گرف بهش گفتم گف رفتم با مایع شستم تمیز شه به خاطر تو دیگ گفتم باش خوابیدم الان بیدار شدم به خاطر این حرفش نمیدونم چجوری یهو بیدار شدم رفتم تو حموم دیدم شرتش و انداخته سبد هیچی دیگ گوشیشو چک کردم دیدم میره پیش جن.ده ها و خال.ه ها الان نمیدونم چیکار کنم دیگ برام مهم نیست حتی گریه هم نکردم بخدا شب جمعه تولدش بود من خر رفتم انگشتر 3 میلیونی خریدم کیک سفارش دادم گفتم پول نداره شام با پول یارانه خودم ببرمش بیرون دلم برا بچم میسوزه هزار بارم انداختم رفتم درست نشده ولی نمیتونم بندازم برم نمیدونم چرا مرتیکه هیچی هم نداره ک بگم مهریه بزارم اجرا هیییی💔💔🥲

ولش کن استارتر زندگیتو کن واقعا فک کن وجودنداره

قشنگا من بعد چن سال وقفه افتادن دوباره شروع ب کار کردم اگه ساکن تهران یا کرجید میتونید برای میهمانی ها تون دسر و‌کیک و فینگرفود سفارش بدین و سفارشتونو با کیفیت تمام و طرح و ایده دلخواهتون تحویل بگیرین😁💜🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون که درست بشو نیست اما تو میتونی درست بشی سعی کن از لحاظ جنسی دیگه اجازه ندی نزدیکت شه آدم هزارتا درد ومرض میگیره به فکر خودت باش اینا با خیار هیچ فرقی ندارن

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

زیز بار این خفت نرو. خفتش به کنار می‌دونی چقدر خطرناکه؟ مریض بشی چی؟ 

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

به روش نیارم؟؟

ن واقعا بنظرم اینجوری وقیح تر و پررو تر میشه محافظه کارانه تر رفتارمیکنه اون عوض نمیشه تو خودتو تغییر بده برات مهم نباشه کیف کن واسه خودت تو زندگی

قشنگا من بعد چن سال وقفه افتادن دوباره شروع ب کار کردم اگه ساکن تهران یا کرجید میتونید برای میهمانی ها تون دسر و‌کیک و فینگرفود سفارش بدین و سفارشتونو با کیفیت تمام و طرح و ایده دلخواهتون تحویل بگیرین😁💜🌷
واقعا نمیتونم عوضش کنم ؟؟؟

خودت چی فکر میکنی؟میگی هشت بار رفتم بنظرت همین واسه تلنگر بهش کافی نیس؟این ادم نمیخواد عوض بشه وگرنه تو میتونی