2777
2789
عنوان

لطفا جواب بدید مهمه

136 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها من نامزدم تازه میشه ۲۱سالش و قدش بین ۱۷۵تا ۱۷۸هستش همین حدودا با اینکه بدنش یکم عضله داره اما خب لاغر شده و یکم ریزه میزه میزنه من خودم قدم ۱۵۵هستش ولی کنار هم ایستادیم اصلا نشون نمیده که ۲۵سانت از من بلند تره نمیدونم انگاری کوتاه تر نشون میده این بخاطر چیه؟من دوس دارم یه پنج سانت دیگه رشد کنه امکانش هست؟!و اینکه بخاطر لاغری و کمی ریزه می‌ره بودن میتونه تو قدش تاثیر گذاشته باشه و قدشو نشون نده؟لطفا اگر راهکاری دارید که یکم قد بلندتر شه بهم بگید و اینکه چطوری بهش بگم دوست دارم یکم بلندتر شه که بهش برنخوره یا فکر بد نکنه

بخاطر لباس پوشیدنشه 

میتونه لباسایی ک قد بلند نشونش  میدع بپوشه

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لباس هایی ک خط افقی داره فد رو کوتاه تر جلوه میدع

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

برا ۲۱ ساله هیچ راهی نداره. اگه بهش بگی فقط دلشو میشکنی

قدش خوبه؟اخه نمیدونم ریزه میزه تر نشون میده نسبت به قدش مطمعنید هیچ راهکاری نداره؟میگن یه متدی هست ولی فک نمیکنم راضی بشع انجام بده

همیشه لباسای ساده میپوشه تقریبا

خب رنگ کفش و شلوار باید همرنگ باشه تو گوگل بزن  اطلاعات بیشتر رو میاره مثلا لباسی ک خط عمودی داره قد رو بلند جلوه نیدع

شلواری ک کوتاهه یا تنگه ی جور  و برعکس

راست میگی والیبال خیلی تاثیر داره

احیانا قدش رو اشتباه نگفته؟ چون ۱۷۸ در کنار ۱۵۵ کوتاه به نظر نمیاد

نه خب خودم کنارش بودم میدونم من تا سینش میشه قدم و کنار یکی از اشناهامون که قدش ۱۷۳بود وایستاده بود حدود پنج تا هفت سانت بلند تر میزد

قدش خوبه؟اخه نمیدونم ریزه میزه تر نشون میده نسبت به قدش مطمعنید هیچ راهکاری نداره؟میگن یه متدی هست و ...

قدش خوبه

ولی اگه عاشقت باشه هم با این حرفت حسشو از بین میبری چون خیلی به ظواهر توجه داری