سلام بچه ها من نامزدم تازه میشه ۲۱سالش و قدش بین ۱۷۵تا ۱۷۸هستش همین حدودا با اینکه بدنش یکم عضله داره اما خب لاغر شده و یکم ریزه میزه میزنه من خودم قدم ۱۵۵هستش ولی کنار هم ایستادیم اصلا نشون نمیده که ۲۵سانت از من بلند تره نمیدونم انگاری کوتاه تر نشون میده این بخاطر چیه؟من دوس دارم یه پنج سانت دیگه رشد کنه امکانش هست؟!و اینکه بخاطر لاغری و کمی ریزه میره بودن میتونه تو قدش تاثیر گذاشته باشه و قدشو نشون نده؟لطفا اگر راهکاری دارید که یکم قد بلندتر شه بهم بگید و اینکه چطوری بهش بگم دوست دارم یکم بلندتر شه که بهش برنخوره یا فکر بد نکنه
یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | حس میکنم گم شدم اما تلختر از اون کسی #دنبالم نمیگرده ....:)
یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | حس میکنم گم شدم اما تلختر از اون کسی #دنبالم نمیگرده ....:)
خب رنگ کفش و شلوار باید همرنگ باشه تو گوگل بزن اطلاعات بیشتر رو میاره مثلا لباسی ک خط عمودی داره قد رو بلند جلوه نیدع
شلواری ک کوتاهه یا تنگه ی جور و برعکس