2777
2789

واقعا دلم برازن شادمهرسوخت،،اینجا طرف چون شوهرش نگا جاریش کرده اومده اینجا تاپیک خیانت زده همه هم زرتییی گفتن طلاق،،بعد همین افراد هی امثال ژینارو یاری میکنن تا اخرش زندگی شادمهرو خراب کنه،،،خوبه شادمهرمحل نمیده بهش/🤣

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شادمهر شاید خواننده خوبی باشه خودم عاشق آهنگاشم ولی تو زندگی شخصیش مونده برای یه زن اوج بدبختیه از ...

واقعا گفت نه؟😐🤦‍♀️

چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم😭تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم😔لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان🙏

اخه به تو چه انقد داری حرص میخوری وقتی چیزی نمیدونی انقد فشاری نشو عجقم

حرص؟!برای چی برای کی دقیقا؟؟اخی شما میدونی باهاشون زندگی کردیییی عجیجمممم🤣🤣🤣🤣

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

ولی از حق نگذریم ژینا اصلاااا زشت نیست کجاش زشته بنده خدا؟؟؟حتی عکس زمانیکه با شادمهر بوده رو هم من ...

منم دیدمش خوشگله 😆  این خانماط نی نی سایت منو ببینن پس چی میگن😤😬

یه مصاحبه از دوره جوونیش رو دیروز تو اینستا میدیدم   چشاش یه  غم عجیبی داشت🥲

اره 

یه مدلی بود 

در کل اگه ژینا نبود و این اتفاق نمی افتاد این همه اهنگ های قشنگ و خاص به وجود نمیومد 😆😆 

بعدم  من اگه حای ژینا بودم تا حالا خودمو کشته بودم چطور تحمل میکنه 😅

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
واقعا گفت نه؟😐🤦‍♀️

آره 

نه زنش و نه ژینا رو گردن نگرفت😐😂

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
إن شاءالله بشه من کنسرت ابی آرزومه 

آره معین و ابی گزینه‌های بعدیم هستند😂😍

ایشالا از شمام بشه♥️🙏

چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم😭تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم😔لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان🙏

کاش بیاد ایران کنسرت بزاره....

فقط اون اهنگش که با سوز میخونه اخررر یه شبببب این گریه هااااا سوی چشامو میبرهههههع

عطرت دارعععع از پیرهنی که جا گذاشتی میپرهههه

باید تورو پیدااااا کنمممممم ....🥲🥲🥲

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

چرا الکی نفرینش میکنید ارث باباتونو خورده؟ نگران نباشید نمیخواد زنش بشه 

کی نفرینش کرد؟ دقیقا کدوم کاربر؟🤣

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
آره  نه زنش و نه ژینا رو گردن نگرفت😐😂

وای یاخدا چقد دلم برا زنش سوخت آخه خیلی ناز و خانومه بیچاره گناه داره🥺من ندیدم این مصاحبه رو😐😂🤦‍♀️