2777
2789
دیگه وقتی اسم اهنگ و عوض کرده از ژینا گل من تبدیلش کرده به گل من گل من دیگه چطور بگه اقا دست از سر م ...

اتفاقا هنوز تو فکر ژینا بوده که اینکارو کرده اگه واسش مهم نبود نه تنها اهنگه رو بعد چنددددین سال نمیخوند بلکه اسم ژینارو هم حذف نمیکرد

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

دیگه وقتی اسم اهنگ و عوض کرده از ژینا گل من تبدیلش کرده به گل من گل من دیگه چطور بگه اقا دست از سر م ...

ولی آخه ویولنش…

امیدوارم همینطور باشه و شادمهر اصلا پیگیرش نباشه و نخواد خیانت کنه چون نصف بیشتر طرفداراشو ازدست میده.

کاش دستم به این ژینا میرسید تیکه تیکش میکردم آخه یکی نیست بهش بگه بیشعور هرچی که بوده خیلی سال پیش تموم شده طرف زن و بچه داره ولش کن دیگه.

به قول یاس که میگه(واسه خودم اومدی یا چون که یاس شدم)حالا اینم از وقتی دید شادمهر اینقد معروف شد دوباره رفت سمتش.

چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم😭تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم😔لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یکبار ژینا میگفت اگه تاحالا سکوت کردم به خاطر احترام به عشقه  نمیدونم داستانشون چی بوده  ...

شادمهر بلافاصله بعد رفتن اهنگ ادم فروش رو خوند و بقیه کلا غمگین قطعا چیزی وسط بوده حالا خاسته یا ناخاسته بهم نرسیدن ژینا ول نمیده ک

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍
خداییش ژینا قیافه و تیپ و استایل کلا داغون شادمهر کجا و اون کجا واقعا زشته طرف زن و بچه داره این د ...

دقیقا اعتماد بنفسش منو کشته اقا بیست سال پیش ی رابطه ای بوده ب هردلیلییی تموم شده طرف امروز تموم کنه‌ دوماه دیگ سگ محل نمیکنه طرفشو بیست سال گذشت دست بردار ازسرش اینقد خودشو کوچیک میکنه ک چی!هول بازیا چیه

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

خود شادمهررر ول کنه این مردم ول نمیکنن اون ژیناهم بااون قیافه داغونش پست کرده اهنگ ژینارو ک چی…ادم ا ...

دقیقا خیلیم زشته هم خودش هم صداش

میخوان شادمهرو ب حاشیه بکشونن

والا زنش خودش خوشگله وباشخصیته

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
اتفاقا هنوز تو فکر ژینا بوده که اینکارو کرده اگه واسش مهم نبود نه تنها اهنگه رو بعد چنددددین سال نمی ...

خوند چون تو‌کنسرت  ها ازش درخواست  میشد نمیخوادش تا حرفش کرد و خوند 

بعدم شاید میخواست نشون بده مهم نیستی دیگه یا به خاطر زنش کرده اینکارو 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
شادمهر بلافاصله بعد رفتن اهنگ ادم فروش رو خوند و بقیه کلا غمگین قطعا چیزی وسط بوده حالا خاسته یا ناخ ...

من حس میکنم شادمهر بیگناهه و جداییی از طرف  ژینا بوده

شادمهر واقعاااااااا اهنگاش شاهکار و از ته دله

صداش یه سوز عجیبی داره

بنظرم اگع ژینا بود الان اینهمه اهنگای قشنگ پخش نمیشد از شادمهر

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

دقیقا خیلیم زشته هم خودش هم صداش میخوان شادمهرو ب حاشیه بکشونن والا زنش خودش خوشگله وباشخصیته

دقیقا زنش خیلی زیبا و بااصالته دارن زندگیشونو میکنن این دختره و مردم ول کنشون نیستن

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

یکبار ژینا میگفت اگه تاحالا سکوت کردم به خاطر احترام به عشقه  نمیدونم داستانشون چی بوده  ...

اصن بعد۲۰ سااال چرا باز ماجرای کهنه روتازه کردن،،بابابنده خدا دارع زندگیشو مییکنه شادمهر

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
شادمهر بلافاصله بعد رفتن اهنگ ادم فروش رو خوند و بقیه کلا غمگین قطعا چیزی وسط بوده حالا خاسته یا ناخ ...

یکبار بهش گفتن اهنگ ژینا گل من رو بخون شادمهر دادم فروش و خوند 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

کسی که سایت شرط‌بندی بزنه پولای بچه های ساده مردم رو بالا بکشه خیانت هم براش چیز غیر قابل تصوری نیست

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند