2777
2789

عصری بچه هامو برد خونه مادرش ( متنفرم از این کارش هر دو روز یا بچه های من و خودم باید بریم اونجا یا اونا بیان اینجا)دلم میخاد لاقل ی هفته ریخت اونارو نبینم 

بعد منم گفتم میخام ب مادرم سر بزنم چون زیاد نمیرم خونمون اخه مادرم اهل رفت امد و...نیست 

شب شد۱۰شب بچه هامو از برادرشوهرم فرستاده خونه پدرم برادرشوهرمم زنش پیشش نشسته با بچشون دارن میرن خونشون بعد شوهر من کافه با دوستاش شبگردی 

۱۱خودشم اومد اومد اتاق یهو لباسا و کفشایی ک از بچه هام ب یادگار گذاشته بودم(اونایی ک خیلی فانتزی و نو بودن)گف اینارو چرا نمیدی ب بچه داداشم ک بچش بپوشه گفتم مگ داداشتت نداره ماشالله با اینک از تو۵سال کوچیکه بهترین خونه رهن کرده بهترین زندگی و برای هر مناسبت طلا میندازه گردن زنش حالا روزیش افتاده ب لباسای دست دو بچه های من برو بابا نمیدم یادگاریه 

همچیییییین باد کرد گف کسی ب تو احتیاج نداره تو عقب مونده مگ مادر تو لباسای داداشتو گذاشته یادگاری گفتم ب مامان من چیکار داری 

گفتم من از مادر تو هیچ احترامی ندیدم همش تیکه و بی احترامی اما مگ ب تو حرفی زدم ک زود حرف مادر منو میاری گف تو خر کی باشی اسم مادر منو بیاری گف ب دهنت اسم مادر منو نیار مامانمه اختیار دارمه پدرمه جونمه عاشقشونم تو خر کی باشی گفتم من همون خریم ک تو گدا ۳۰ت نداشتی رهن خونه اضاف کنی با ی ندای من پدرم درجا زد ب حساب صابخونه پدر مادر تو رو هم دیدیم چطور همه جا کوچیکت میکنن(پیش همه کوچیکش میکنن)گف عجب میکنن ب تو چ و خاست حمله کنه بهم گفتم دستت بهم بخوره روزگارت سیاه میکنم گف پس لال شو 

خانوما شوهر من بیش از حد بچه ننه هس مادرش چ حرفا و تیکه هایی ک جلو خودش ب من میگه اما این میگه لال شو عجب میکنه یا در همه موااااارد زندگیمون جز وقت س.ک.س نظر اونارو نمیخاد در این حد یعنی 

یهو میره زمین مسکونی میخره ب سلیقه پدرش ک روستا باشه وقتی با قولنامه میاد من خبر دار میشم 

اینم بگم ک از خونه مادرشوهرم ی کاغذ پیدا کردم ک دعا بود ۴عدد روش نوشته بود سوزاندنی حالا خدا میدونه واسه چی 

۶ساله این ادم پشت من نبوده و نخاهد بود پام ب بچه هام گیره و همه سرمایمو دادم ک ماشین زیر پاش باشه حتی طلاهای خونمون ک پدرم داده بود (اون زمان منو مثه بت میپرستید بعدا فهمیدم بازگیر بوده) گاهیم خوبه بر علیه مادرش ازم دفاع میکنه ولی شاید ۳سالی یک بارالان باز عوض شده هی مامانم مامانم میکنه دارم داغون میشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم یه چیزی میگم ناراحت نشی ولی حرفایی که بهش زدی همش تحقیر بود همون اول با زبون خوش میگفتی دوست دارم یادگاری نگهشون دارم نه اینکه اول سرکوفت بزنی بعد بگی بنظرم با زبونت شوهرتو تحقیر و و شخصیتشو خورد کردی

واقعا چطور با همچین آدمی زندگی می‌کنی🤦خداقوت

موهام داره سفید میشه صورتم نمیخنده با هر رابطمون چشممو میبندم جز لباس زیرم هیچ لباسمو در نمیارم نمیزارم ب بدنم دست بزنه یا بوس کنه فقط میزارم تخلیه شه گمشه  

همه ارزوهام برای خودم ک ب گوووور بردم دفن کردم 

ولی جیگرم کبابع برای بچه های بی گناهم اخه گناه اینا چی بود ک وقتی برام بازیگری میکرد ک ازم طلاهامو بگیره پشت هم مجبورم کرد بدنیا بیارمشون با هزاران وعده وعیدهای رنگارنگ 

خدا کجاست؟ تصمیم گرفتم پشت هر نمازم مرگشو از خدا بخام 

کارشم رانندگیع لب مرگه ان شالله این سری ک رفت جاده جنازشو برام بیارن مردم نگن طلاق گرف بگن از خدا اومده...

عزیزم یه چیزی میگم ناراحت نشی ولی حرفایی که بهش زدی همش تحقیر بود همون اول با زبون خوش میگفتی دوست د ...

گلم بخدا گفتم 

گف یادگاری چی مگ اسکلی یادگاری بزاری بده اون استفاده کنه لازمشه منم اونارو گفتم مجبور شدم 

گلم بخدا گفتم  گف یادگاری چی مگ اسکلی یادگاری بزاری بده اون استفاده کنه لازمشه منم اونارو گفتم ...

انشاالله خدا به دلت آرامش بده عزیزم بخاطر بچه هات هم که شده سعی کن بهش محل نذاری تا جو خونه بهم نریزه بخاطر روحیشون 

عزیزم یه چیزی میگم ناراحت نشی ولی حرفایی که بهش زدی همش تحقیر بود همون اول با زبون خوش میگفتی دوست د ...

اصن ی مرد این چیزارو از کجا باید بدونه ؟؟؟ من بارها برام پیش اومده مادر بی همه چیزش ک همه جوره مریضی داره ( ادم نمیشه) اینو پر کرده فرستاده بالام ک بزنه دستمو بشکنه کتکم بزنه اصن چی بگم....همش بخاطر اون 

وقتیم میفهمه پسرش بلایی سرم اورده چنان اهی میکشه و پسرشو سرزنش میکنه در غیابش ک ....همش خودشو ادم خوبه میخاد ثابت کنع پیش من ولی از پشتم اونجوری میکنه

انشاالله خدا به دلت آرامش بده عزیزم بخاطر بچه هات هم که شده سعی کن بهش محل نذاری تا جو خونه بهم نریز ...

دقیقا همین کارو میکنم 

اما دست از سرم برنمیداره 

بخدا بلد نیستم طناب دار گره بزنم میخام خودمو خلاص کنم اصن خیلی حالم بده داغونم 

هیچ پناهی هم ندارم داغوووونم

دقیقا همین کارو میکنم  اما دست از سرم برنمیداره  بخدا بلد نیستم طناب دار گره بزنم میخام ...

ای بابا

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

عزیزم بجای اینکه روی خانوادش تمرکز کنی روی خودش تمرکز کن ببین مشکل رایطتتون کجاست 

سعی کن روابطت از روی سیاست باشه برو خونه پدر و مادرش ولی روی کاراشون تمرکز نکن توی خونه بخاطرشون دعوا نکن نبین نشنو و نگو فقط روابطت با شوهرت رو تقویت کن تولد بگیر برید پارک سینما جاهای دیدنی داخل شهر با بچه برید باغ وحش غذاهای جدید امتحان کنید بحث خانوادشو از زندگیت بکن مثلا بهت میگه لباسارو بده بچه برادرم بگو میخام بزرگ شد یادگاری بروش نگهدارم مدشده الان نگه میدارن بعدا وقتی بزرگ شدن به بچه ها میدن واسه نوه اشون ببین منظورم اینه بهانه دروغکی بیار 

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
دقیقا همین کارو میکنم  اما دست از سرم برنمیداره  بخدا بلد نیستم طناب دار گره بزنم میخام ...

الهی خیلی ناراحت شدم عزیزم اصلا سعی که به اینچیزا فک نکنی محکم و با اراده باش خودتو نباز بچه ها به یه مادر قوی نیاز دارن فکرای منفی رو از خودت دور کن  

چرا خدا جای حق نیست چرا حق منو نمیگیره چرا هیچ بلایی سر این نمیاد 

با تمام وجوووود میدونه خانوادش گوهم حسابش نمیکنن تا الانم هرچی بوده با حمایت خانواده من بوده اما اونارو مثه بت میپرسته 

مادرش خیلی جادوگره همیشه دهنش دعا اصن خستم 

عزیزم یکم آروم باش میدونم سختت بوده ولی به خودت مسلط باش الان این اعصاب خوردی شما مثل این میمونه یه گلوله آتیش دستت گرفته باشی که مثلا بخوای پرت کنی سمت کسی ولی اول دست خودت داره میسوزه گلم

خدایم برایم کافیست💗

عزیزم بجای اینکه روی خانوادش تمرکز کنی روی خودش تمرکز کن ببین مشکل رایطتتون کجاست  سعی کن رواب ...

عزیزم همینارو گفتم منو مسخره میکنه میگ نوه کجاااست یادگاری چ کوفتیه بده بچه اون بپوشه منم هی با زبون خوش حالیش کردم نیم ساعت دیدم نه فایده نداره همون حرفارو زدم بهش 

بعدشم ی مرد این چیزارو باید از کجا بدونه ؟ 

همش مادرش پرش میکنه 

کاش خدا ی بلایی سرشون بیاره ک تا قیام قیامت نتونن همو ببینن عوضیا 

بعدشم مشکلات من فقط اینا نیست این ادم صبح تا شب میره روستای خانوادش ک ۲۰دقیقه با شهر ما(شهر پدریم)فاصله داره همه خرید های خونه رو هم از اونجا میکنه شام ناهارشم ی بار بیاد خونه خودم س بارشو از اونجا میخوره 

شب واس خواب میاد ن وقتی برای بچه هام میزاره ن من 

ان شالله بمیره ک خلاص شم