2777
2789
عنوان

برای کسی پش اومده از لانگ تبدیل ب ازدواج بشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ازدواجشون موفق هست؟خانواده ها مخالف نبودن

حیقتش اطلاعی ازشون ندارم،رابطه نداریم با هم،نه خانواده خودش که فکر نمی‌کنم چیزی گفته باشن،اما اقوام ایرانی رو که میشناسی دیگه

مثل اینکه میره با مادرش میخواست زندگی کنه،اینم بچه بود ۱۹ سالش بود،آقا پسر ۳۰ اینا تقریبا،تو ساختمون مادرشوهر زندگی کرد دیگه،مثل اینکه تنها عروسش هم هست که میش مادره زندکی میکردن،اینو شب عروسیش فامیل ها میگفتن،الان نمیدونم چه طوره،ایشالله خوشبخت شده باشه

سلامم،من تخمه آفتابگردان سابق ام،این سومین کاربریمه🥲
جدی؟گلم میشه درمورد رابطتون و چندسال طول کشید و اینا برام بگی؟البته اگه امکانش هست

اره عزیزم حتما...

ما مهرماه ۹۷ تو یه شبکه اجتماعی اشنا شدیم...هر دومون دانشجو بودیم..

بعد اون رفت خدمت...فروردین ۹۹ امد خاستگاری مرداد ۹۹ عقد کردیم اردیبهست ۴۰۲ هم عروسی..

من تقریبا رابطم طول کشید شناختم زیاد شد ازش

ولی بازم تو زندگی مشترک ادم یچیزایی میبینه که شاید قبلا تصورشم نمیکرد..ولی در مجموع غیرقابل تحمل نیست...چون میدونم دوستم داره خیلی جاها تونستم تغییرش بدم.