الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من شوهرم استفاده می کنه می دونم چند ساله به روش نیوردم چهره اش نشون نمی ده درآمدم داره بکشه تا جونش دربیاد فقط دو روز پیش سقط کردم علت سقط رو دکتر گفت نطفه به درد بخوری نبود نمی دونم مقصر شوهرم بود یا من
منم خودم درد معتادیو کشیدم ۱۷ سالم بود باردار یودم باهم دعوامون میشد میگفتم نرو بکش منو انقدر میزد کسافت در دهنمو میگرفت نمیتونستم نفس بکشم انقد میزد تو دهن و دماغم غرق خون میشدم ..الانم با اینکه ترک کرده دلم باهاش صاف نمیشه همش یادم میاد
فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکرم بخاطر قانون جذبه چون ب دلم افتاده این ماه باردارم و خدا مثل دفعه های قبل صدامو شنیده و قرار یه دختر خوشکل بهم بده خدایاااا مبادا ناامیدم کنی🥹
امیدوارم ترک کرده باشه و زندگیتون خوب بشه . ولی طرف من ادم معمولی نبود اصلا نمیخوام یاداوری کنم ب خودم چون هنوزم گاهی خواب اون زندگیو میبینم . ولی کلا بخام بهش بگم حیون بی احترامی ب حیون کردم چون کلی منفعت دارن