2777
2789
عنوان

کیاشوهراشون معتادن ؟؟یاترک کردن؟؟

133 بازدید | 10 پست

؟؟؟چند سال ترک کردن؟؟چند سال پاکی دارن؟؟

خیلی سختی با شوهر معتاد زندگی کردن😑

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکرم بخاطر قانون جذبه چون ب دلم افتاده این ماه باردارم و خدا مثل دفعه های قبل صدامو شنیده و قرار یه دختر خوشکل بهم بده خدایاااا مبادا ناامیدم کنی🥹

من ۷ سال زندگی کردم درستت نشد ک نشد یه ماهم نمیتونست بعد کمپ دوام بیاره جدا شدم

خیلی خیلی سخته درکت میگنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکرم بخاطر قانون جذبه چون ب دلم افتاده این ماه باردارم و خدا مثل دفعه های قبل صدامو شنیده و قرار یه دختر خوشکل بهم بده خدایاااا مبادا ناامیدم کنی🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معتادا معمولا بی مسئولیت و قدرنشناسم هستن حالا شاید بعضیاشونم اینجوری نباشن

دقیقا😑

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من شوهرم استفاده می کنه می دونم چند ساله به روش نیوردم چهره اش نشون نمی ده درآمدم داره بکشه تا جونش دربیاد فقط دو روز پیش سقط کردم علت سقط رو دکتر گفت نطفه به درد بخوری نبود نمی دونم مقصر شوهرم بود یا من

من شوهرم استفاده می کنه می دونم چند ساله به روش نیوردم چهره اش نشون نمی ده درآمدم داره بکشه تا جونش ...

کمکش کن تا ترک کنه اینجوری هر روز داغون تر میشه😑

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی خیلی سخته درکت میگنم 

الان خداروشکر راحت شدم دخترمم راحته . من کتک میخوردم نون نداشتم بدم بچه بخوره هیچی هیچی اخرشم میگف شما روزی چن هزار تومن میخورین بمن نمیدین خخخخخخ میگفتن برو کار کن بچتو نگه دار گفتم پس شوهر میخوام چیکار اخرام توهم میزد

الان خداروشکر راحت شدم دخترمم راحته . من کتک میخوردم نون نداشتم بدم بچه بخوره هیچی هیچی اخرشم میگف ش ...

منم خودم درد معتادیو کشیدم ۱۷ سالم بود باردار یودم باهم دعوامون میشد میگفتم نرو بکش منو انقدر میزد کسافت در دهنمو میگرفت نمیتونستم نفس بکشم انقد میزد تو دهن و دماغم غرق خون میشدم ..الانم با اینکه ترک کرده دلم باهاش صاف نمیشه همش یادم میاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم خودم درد معتادیو کشیدم ۱۷ سالم بود باردار یودم باهم دعوامون میشد میگفتم نرو بکش منو انقدر میزد ک ...

امیدوارم ترک کرده باشه و زندگیتون خوب بشه . ولی طرف من ادم معمولی نبود اصلا نمیخوام یاداوری کنم ب خودم چون هنوزم گاهی خواب اون زندگیو میبینم . ولی کلا بخام بهش بگم حیون بی احترامی ب حیون کردم چون کلی منفعت دارن