2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میآید اینارو میزارید فکر میکنید واس خودم راحته اسونه؟ دلم راضیه ؟ یکی نمیتونه شرایط نداره فردای خو ...

فردای خودتم خوب یا بد دست خداست بچت قلب داره روح داره، بخدا کم ندیدم کسایی که سقط کردن و زندگیشون داغون شده چون وقتی مادر به بچه خودش رحم نکنه دیگه آخره بی رحمیه و مورد غضب خدا قرار میگیره 

امیدوارم تصمیم درستی بگیری چون بعدش پشیمونی هیچ فایده ای نداره 

زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ … 😎💪
جای تو نیستیم ولی اینو بدون که این العان امتحان توعه. فکر میکنی اگه شرایطتت گل و بلبل بود و بچه دار ...

دقیقا امتحانشه و کاش سربلند بیرون بیاد ، امتحان منم این بود که تویه شرایط گل و بلبل دو تا بچه از دست دادم یکی نوزاد یکی 4 ماهه تویه شکمم ، اینا برا من که عاشق بچه هستم ینی ته امتحان

زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ … 😎💪

راستش نمیدونم درست یا اشتباه ولی خب من شرایط نگهداری بچه نداشتم دوران درس و دانشگاه بود ب پزشکم التماس کردم گفت انجام نمیده ولی خانوم سهیلی معرفی کرد گفت ماما و دارو داره خدا خیر ش بده دارو گرفتم ازشون انجام دادم بعد ی هفته رفتم سونو بقایا ام نداشتم درد داشتم ولی خوب قابل تحمل بود با مشاوره خانوم سهیلی سخت نبود شماره میزارم از کمک بگیرید۰۹۱۹۷۱۴۱۴۸۷