2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

🌹سقط جنین در کدام آیه حرام شده است؟

✍خداوند در سوره اسرا آیه 31 می فرمایند:

❀ ولَا تَقْتُلُوا أَوْلَادَكُمْ خَشْيَةَ إِمْلَاقٍ ۖ نَحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِيَّاكُمْ ۚ إِنَّ قَتْلَهُمْ كَانَ خِطْئًا كَبِيرًا ❀

۩ هرگز از ترس گرسنگی و سیر کردن شکم شان فرزندانتان را نکشید که ما شما و آنها را روزی می دهیم. که همانا قتل آنها خطایی بسیار بزرگ است ۩

در روایت هست در آن دنیا کسانی که سقط جنین می کنند، فرزندان زیبا و نورانی را در برابر خود می بینند که به آنها پدر یا مادر خطاب می کنند. و در پاسخ می گویند من همان فرزندی هستم که تو  اجازه حیات به من ندادی و مرا نگذاشتی به دنیا بیایم و روح مرا اجازه ندادی در بدنم وارد شود و من حلالت نمی کنم. و باید والدین از فرزندان سقط و کشته خود حلالیت طلب کنند.

زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ … 😎💪
🌹سقط جنین در کدام آیه حرام شده است؟ ✍خداوند در سوره اسرا آیه 31 می فرمایند: ❀ ولَا تَقْتُلُ ...

میآید اینارو میزارید فکر میکنید واس خودم راحته اسونه؟

دلم راضیه ؟

یکی نمیتونه شرایط نداره فردای خودش معلوم نیست چیه چیکار باید کنه؟ 

جلوگیری کردم قرصم انداختم بازم شد مجبورم مجبور 

اینطوری دل ادمو آتیش میزنید

جای کسی نیستید فقط قضاوت میکنید کباب میکنید

چقدر راحت میتونی یه طفل بی گناهو بکشی. ببخشید ولی واقعا شما اون دنیا رو اصلا قبول دارین؟نمیترسی از ...

شما جای کسی نیستید تو زندگی کسی نیستید راحت قضاوت میکنید انگار واس خودم آسونه از الان افسرده شدم شمام از ی طرف