2777
2789

این مستندی که راجبش هست واقعیته 

رمانی بر اساس واقعیت نوشته بودن چن وق پیش خوندمش ذهنم درگیرش شد که آیا واقعا این چیزا داره داخل کشور اتفاق میفته یا نه 

اگه تجربه ای دارید بگید

{﷽}         ‌م‍‌واظِ‍‌بِ #تای‍‌پ ‍ک‍‌ر‍دَنِ‍‌تونِ‍‌ ب‍‍‌اشی‍‌د،پ‍‌ُش‍‌تِ هَ‍‌ر ‍اک‍‌ان‍‌ت‍‌ی #قَ‍‌ل‍‌ب‍‌ی ‍م‍‌ی‍‌ت‍‌پ‍‍‍‌ه !  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه زمانی  خیلی  رایج شده بود

کلاساش برگزار میشد و همه رو جو گ فته بود

بعد رییسشون رو گرفتن و طرفداراشونو پراکنده کردن

بعدشم که گداشت ازایران رفت و براخودش  کانال تلویزیونی  اینا تاسیس  کرده

طرفداراش یکم شورشو درمیارن استاد عشق و خدای رو زمین و این چیزا

میشه توضیح بدید

عزیزم مستندش هست رمانشم چن تاپیک قبلم هست دام شیطان 

در مورد گروهی هس که افراد و میکشونن داخل فرقشون به بهانه وصل سدن به انرژی کیهانی ولی تهش جن  و شیاطین و وارد بدنشون میکنن

{﷽}         ‌م‍‌واظِ‍‌بِ #تای‍‌پ ‍ک‍‌ر‍دَنِ‍‌تونِ‍‌ ب‍‍‌اشی‍‌د،پ‍‌ُش‍‌تِ هَ‍‌ر ‍اک‍‌ان‍‌ت‍‌ی #قَ‍‌ل‍‌ب‍‌ی ‍م‍‌ی‍‌ت‍‌پ‍‍‍‌ه !  
چه مستندی؟ من شنیدم که کلاس هاش برگزار می‌شد چند سال پیش بیشتر نمیدونم 🤔

سرچ کن میاد بالا نمیدونم تا چه حد راسته ولی خیلی تلفات داده دلم میخواد اگه خطری هست مردم آگاه باشن 

کسی هس از نزدیک باهاشون ارتباط داشته اگه بوده بگین چه اعمالی انجام میدن 

چی بوده مستند؟بله تعدادی از اقوام هستن تو حلقه.چیز خاصی نیست انرژی مثبت و این چیزا.من هم یه مدت مریض شده بودم و روحیه م خیلی ضعیف شده بود یه چند جلسه ای رفتم بهم خیلی کمک کرد وافسردگیم خوب شد اما خب اساتید عرفان هم با هم فرق دارن مدل نچسب هم دیدم توشون

یه زمانی  خیلی  رایج شده بود کلاساش برگزار میشد و همه رو جو گ فته بود بعد رییسشون رو گرف ...

ممکنه تهش به شیطان پرستی ختم بشه 

تو مستند نشون دادن که خیلی تهش رفتن تیمارستان

اره منم شنیدم موسس ایرانی بودا الان هم کلاس هاش هست

هنوز هم هست؟؟

سرچ کن میاد بالا نمیدونم تا چه حد راسته ولی خیلی تلفات داده دلم میخواد اگه خطری هست مردم آگاه باشن&n ...

واقعا؟؟البته به قول دوستمون قبلا بیشتر بود.قضیه ی من هم مال ۸ سال پیش بود الان کلا از دور خارج شده فکر کنم.