2777
2789
عنوان

دوسم داره هنوز یا نه؟؟؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 77 پست
استارتر تو با پسر ۳۱ ساله دوست شدی آخه....ناراحت نشو لطفا فقط قصدم آسیب ندیدن همنوع خودمه ولی پسر ۳۱ ...

اگه جنبه سرگرمی باشه اون بنده خدا اینقد حرص میخوره؟؟؟

میره با یکی دیگ نه هردفعه من یه گندی بزنم اون چشم پوشی کنه یا شایدم مادرش بفهمه و خالش بخاطر دستو پا چلفتی من و اینکه بار ها بخاطر من تا لب بی ابرو شدن بره و بازم ولم نکنه

میتونه بره با یکی دیگ درحالی ک نرفت

ن چون همو دوس داریم وقتی بحث عشق وسط باشه  نه سن  نه پول نه خانواده نه قیافه نه هیچیییی ...

مجازی باهم دوست شدین؟

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پایین تر صحبت از عشق کردی...دونفر که عاشقن دلیلی برای عدم اعتماد بینشون وجود نداره...دلیلی برای خیان ...

عزیزم ما ک مکالمه ی دیگه ای ندیدیم ازشون خب اونم حساس شده دیده چت و پاک‌کرده شاید فقط قصد ترسوندنشو داره ک مطمئن بشه چیز خاصی نبوده

و یار خوب تمام ماجراست..💔
پایین تر صحبت از عشق کردی...دونفر که عاشقن دلیلی برای عدم اعتماد بینشون وجود نداره...دلیلی برای خیان ...

من منطقم صفره و واسه هرچیزی حقو میدم به خودم ولی ایندفعه واقعا ته دلم میگم تقصیر خودم بوده چون اگه خودمم پیویاش دختر بودن و قلب براشون فرستاده باشه درحالی ک پسر باشن مسلما فکر بد میزنه ب سرم

اگه جنبه سرگرمی باشه اون بنده خدا اینقد حرص میخوره؟؟؟ میره با یکی دیگ نه هردفعه من یه گندی بزنم اون ...

فقط ی سوال

چرا وقتی اینقد تعصبی روش میای تو یه سایت عمومی چت میذاری و نظر میخوای😂

و یار خوب تمام ماجراست..💔
عزیزم ما ک مکالمه ی دیگه ای ندیدیم ازشون خب اونم حساس شده دیده چت و پاک‌کرده شاید فقط قصد ترسوندنشو ...

خیلی ادم تند و تیزیه سریع همچیو میگیره

هزار بار بخاطر من تا مرز بی ابرو شدن رفت بخدا بخاطر دست و پا چلفتی من ولی بازم موند به خقول خودش ب پام سوخت و درستم کرد الان بهش خیانت بشه زور داره

خیلی اذیتش کردم خیلی حرصش دادم ولی بازم موند هنوز یبار ازش دروغی نشنیدم هزار تا حرف براش دراوردن ولی بازم ثابت شد ادم درستیه 

اگه جنبه سرگرمی باشه اون بنده خدا اینقد حرص میخوره؟؟؟ میره با یکی دیگ نه هردفعه من یه گندی بزنم اون ...

جنبه سرگرمی رو بد متوجه شدی..

.بیخیال دوست ندارم واقعا ناراحتت کنم وگرنه این موضوع رو بیشتر باز میکردم چون توی دوستام دیدم چنین وضعیتیو و خواستم شفاف سازیش کنم برات که ناراحتی بیشتر بعدا گریبان گیرت نشه...

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت
ن چون همو دوس داریم وقتی بحث عشق وسط باشه  نه سن  نه پول نه خانواده نه قیافه نه هیچیییی ...

من نمیدونم چند سالته اما من ۱۸ سالمه اما میدونم همه ی اینایی ک گفتی مهمترین ها بودن عشق  خیلی فرق داره با اون چیزی ک فکر میکنی من بعضی وقتا فکر میکنم عشق اصلا وجود نداره😇❤️

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

من نمیدونم چند سالته اما من ۱۸ سالمه اما میدونم همه ی اینایی ک گفتی مهمترین ها بودن عشق  خیلی ف ...

وقتی یکیو دوس داشتی و نمیدونی برا چی مطمئن باش؟اون روزه ک عاشق شدی

وقتی ک حاضری جونتو بدی براش وقتی ک به هیچ پسری نمیتونی فکر کنی حتی اگ پولداراش و قشنگاش و مدرناش بیاد بازم همونو میخای 

اون میشه عشق واقعی 

ن این عشقا ک بعضیا یدکشو میکشن اینا کشکن

وقتی یکیو دوس داشتی و نمیدونی برا چی مطمئن باش؟اون روزه ک عاشق شدی وقتی ک حاضری جونتو بدی براش وقتی ...

درسته اما ب این فکر کن اون کسی رو ک اینقدر دوس داری و حاضری جون تو بدی ارزش داره؟!

وقتی یکیو دوس داشتی و نمیدونی برا چی مطمئن باش؟اون روزه ک عاشق شدی وقتی ک حاضری جونتو بدی براش وقتی ...

عشق یا نیست یا اگرم هست دو طرفه هست