2777
2789
عنوان

منطق رو چجوری بخونم

907 بازدید | 15 پست

منطق رو چجوری بخونم هرچی کتابو میخونم ولی نمونه سوالات رو نگا میکنم میگم یا خدا اینا کجا بود چکار کنم😐

.ک‍‌اش خ‍‌دا ه‍‌ی‍‌چ وق‍‌ت ب‍‌ه خ‍‌ان‍‌واده ه‍‌ای س‍‌‍خ‍‌ت‍‌گ‍‌ی‍‌ر دخ‍‌ت‍‌ر ن‍‌م‍‌ی‍‌داد .🥀
https://rubika.ir/joing/FGDHIFHD0VJNUWKHYJITEICGIBMFVKPU یه گروه زدم هرکی می‌تونه چت کنه بیاد

درسی؟

.ک‍‌اش خ‍‌دا ه‍‌ی‍‌چ وق‍‌ت ب‍‌ه خ‍‌ان‍‌واده ه‍‌ای س‍‌‍خ‍‌ت‍‌گ‍‌ی‍‌ر دخ‍‌ت‍‌ر ن‍‌م‍‌ی‍‌داد .🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببئ منطق و فلسفه رو حتما باید هر درسو خوندی تستشو بزنی

حتی کنکوری نیستی

چون بهت توی خوندنش کمک میکنه

من ممیدونستم چطور بخونم

رفتم گاج سفید تیتاشو زدم

تازه متوجه شدم چی به چیه

ببئ منطق و فلسفه رو حتما باید هر درسو خوندی تستشو بزنی حتی کنکوری نیستی چون بهت توی خوندنش کمک میک ...

دسترسی به کتاب خونه ندارم فردام امتحان دارم

منطق بنظرم حفظی نیست یاد گرفتنیه ، من وقتی یه درسش  رو یاد میگیرم  به طور کامل ،بعد میرم ت ...

من حس میکنم بلدم ولی وقتی نمونه سوالات رو میبینم همش می‌ره هوا😐💔

چون سطحی مطالعه میکنی درسش زود تموم میشه اما کسی که مفهومی یاد بگیره باور کن یه ساعت رو هر درس کار م ...

وای الان چه گلی به سر بگیرم🤕

من کنکوریم منطقم خوبه اما بازم چهل دقیقه رو یه درس کار میکنم تا برام باز جا بیفته شمام باید خیلی درس ...

🤕💔

بزن تونت نمونه سوالات تستی منطق درس فلان

خب سخته اصن نگاشون میکنم هرچی زده بودم میپره🤧