2777
2789
عنوان

نخبگان پولسازی 🤑🤑🤑

743 بازدید | 23 پست

الان داشتم ویدئو رایگانش نگاه میکردم 

صحبتش این بود که باید ضمیر ناخودآگاهتون تغییر کنه تا بتونین به پول برسین 

قیمت دوره اش هم ۴ میلیون هست البته با ۷۵ درصد تخفیف 

بدون تخفیف ۱۶ میلیون

کسی این دوره رو خریده بچه ها؟

دوره مشابه رایگان اگه سراغ دارین بهم معرفی کنید 

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
ضمیر ناخودآگاه تو رو تغییر دادن تا خودشون پولدار شن 🤣🤣

اره واقعا خیلی گرونه

الکی گرررررووووونه

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم سلام يكي از تاپيك هاتىن ديدم كع جراحي كمر انجام دادين سوال دارم ازتون ميشه لطفا جواب بدين ؟؟ خيبي ضروريه

كمتر كسي يه فيلم هشت ساعته رو نگاه مي كنه،اما خيليا يه سريال هشت قسمتي رو مي بينن!!همه خوبياتو يه جا واسه كسي رو نكن.....
عزيزم سلام يكي از تاپيك هاتىن ديدم كع جراحي كمر انجام دادين سوال دارم ازتون ميشه لطفا جواب بدين ؟؟ خ ...

سلام گلم بله بفرمایید

عزيزم من ده روزه كع جراحي ديسك كمر انجام دادم درد سمت راست پاهام بود بعد از عمل كامل دردام برطرف شده فقط كمي بي حسي دارم كه ظاهرا طبيعيه

حالا اون سمت پاهام يني اونيكي پاهام درد ميكنه بدجور ترسيدم دقيقا دردش تو لگنمه يه درد بديع مثل اينع كع انگار اين پامم داره مثل قبلي ميشع خيلي نگرانم شما هم اينطوري بودي ؟ علائم شما چي بود تورو خدا بگين خيلي نگرانم  

كمتر كسي يه فيلم هشت ساعته رو نگاه مي كنه،اما خيليا يه سريال هشت قسمتي رو مي بينن!!همه خوبياتو يه جا واسه كسي رو نكن.....
عزيزم من ده روزه كع جراحي ديسك كمر انجام دادم درد سمت راست پاهام بود بعد از عمل كامل دردام برطرف شده ...

آره عزیزم منم همینطوری بودم بعد عمل اون یکی پام هم درد و بی حسی داشت.یه کاغذی که تو بیمارستان بهم داده بودن راهنمای بعد عمل این مورد توش نوشته بود .به دکترم هم چندبار  زنگ زدم گفت حدودا دو هفته تا یکماه طول میکشه تا خوب شه

منم از این موضوع خیلی ترسیده بودم .نگران نباش 

فکر کنم حین عمل عصب تحت فشار قرار میگیره برای همین اون یکی پا هم درد میگیره 

قربونت برم ان شالله همين باشه كه شما ميگين ممنون كع جوابمو دادين 🙏🌹🌹🌹🌹🌹

قربونت برم ان شالله همين باشه كه شما ميگين ممنون كع جوابمو دادين 🙏🌹🌹🌹🌹🌹

خواهش میکنم عزیزم انشالله هر چه زودتر خوب شین😘😘

اسی اینا میان چهار تا کتابو میخونن بعد فیلم میگیرن همونارو میگن میدن ب شما خودت همون کتابارو بخون

بله عزیزم 

منم نخریدم دوره رو