2777
2789
بله. چرا دوست نداشته باشیم؟ 

مردم مگه شوهر داره

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم..                                  باید بگم دریا طوفانیه، قایق سوراخه،پارو شکسته ...          ولی انگیزه زیاده ،خیلی زیاد:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرد نیستم. نمیدونم چرا برام پروف مرد زده 

اها🙄

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم..                                  باید بگم دریا طوفانیه، قایق سوراخه،پارو شکسته ...          ولی انگیزه زیاده ،خیلی زیاد:)
حتما شوهرت بد نیست، مال من زندگیمو تبدیل به جهنم کرده

هر آدمی هم اخلاق خوب داره هم بد

هر ادمی اخلاق هایی داره که شاید برای طرف مقابل قابل تحمل نیست

مهم‌ اینه که همینجور که هست دوستش داشته باشی

من حتی برای شوهر سابقم هم‌که روزی حداقل دوبار زیر مشت و لگداش زجه میزدم آرزوی مرگ نکردم

شوهری که به خاطر مصرف شیشه توهم میزد

خیانت میکرد

شکاک بود

تو خونه زندانی میکرد

هر آدمی هم اخلاق خوب داره هم بد هر ادمی اخلاق هایی داره که شاید برای طرف مقابل قابل تحمل نیست م ...

نمیدونم بگم تو قلب بزرگی داشتی یا نه ولی من نمیتونم مثل تو باشم،برای چی ادمی که زندگیمو کرذه جهنم باید واسم مهم باشه! 

ببخشید چند سالت بود که طلاق گرفتی از شوهز اولت؟ 

من هستم دیروز مدرسه‌بچم جلسه بود چون قبلش رفتم آرایشگاه برای اصلاح که مرتب باشم نذاشت برم هرچقدر گریه کردم که بچه چشم انتظاره پیش بقیه پیدام نمیکنه غصه میخوره بازم نذاشت تا شب با بچم گریه کردیم گفتم ای کاش بمیره راحت شیم از دستش

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.