2777
2789
عنوان

چیکار کنم که ناراحت نشم از کاراشون

117 بازدید | 11 پست

متاسفانه با خانواده شوهر و جاری تو یه ساختمونیم خانواده شوهرم خیلی فرق میزارن بین منو جاریم مثلا چند ماه پیش تولد من بود هیچکدومشون بهم تبریک نگفتن حتی شوهرمم یادش رفته بود تولدمو، بعد چند روز پیش تولد جاریم بود براش کیک گرفتن و کلی بهش تبریک گفتن همش میگم خوب اونا ادمای بیشعوری هستن که از ازار دیگران لذت میبرن و... بهشون فکر نکنم و.... ولی بازم دلم اروم نمیگیزه، خیلی دلم شکست از این کارشون، و از همه بیشتر از شوهزم که همییییشه فقط توقع داره ازم ولی خودش هیچ کازی واسم نمیکنه، بهم بگید چجوری اروم شم☹️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتار شما و جاریتون یکسان است با خانواده شوهر ؟

اره یکسان بود ولی انقد فزق کذاشتن که الان ازشون سرد شدم و الان دیگه یکسان نیست، خیلی بهم بی احترامی میکنن منم دیگه نمیتونم مثل قبل شم باهاشون

از ذهنت بیرونشون کن، مثل یه غریبه نه براشون کاری انجام بده نه ازشون توقع داشته باش فقط احترام بزار ا ...

اخه اونا توقع دارن و از همه بدتر شوهزمه که سر توقعای خودش و خانوادش دعواااا را میندازه و زندگی زو واسم تلخ میکنه

اره یکسان بود ولی انقد فزق کذاشتن که الان ازشون سرد شدم و الان دیگه یکسان نیست، خیلی بهم بی احترامی ...

حالا تولد نگیرن برات چی میشه ؟

شما برای تولداشون کیک میخری و کادو میدی بهشون ؟

جواب ابلهان خاموشیست
اخه اونا توقع دارن و از همه بدتر شوهزمه که سر توقعای خودش و خانوادش دعواااا را میندازه و زندگی زو وا ...

چی بگم عزیزم، به نیت همسرت و خانوادش روزی 80بار الحسیب بگو و 100مرتبه یاودود بگو آروم میشن و دشمنی نمیکنند

خب وقتی دیگه نمیکنی برای چی ناراحت هستی ؟

چون شوهرم مجبووورم میکنه بهشون خیلی احترام بزارم، مجبورم هر روز ببینمشون، حتی وقتی میریم مسافرت باید مادرشم بیاره،میدونی ادم وقتی دلش  انقذ پره همه مسائلو باهم قاطی میکنه... 

چون شوهرم مجبووورم میکنه بهشون خیلی احترام بزارم، مجبورم هر روز ببینمشون، حتی وقتی میریم مسافرت باید ...

این دیگه ایراد شماست که نمیتونی مسائل را از هم تفکیک کنی 

احترام گذاشتن شما به اونها به سود خودتونه 

ولی مشخص است سیاست نداری 

جواب ابلهان خاموشیست