2777
2789
روستای هلر روی ه ضمه بزار... ما از اونجا فقط مواد غذایی خارجی می خریدم البته پارچه کیلویی هم داره

چه قدر خوبه انشالله منم یه روز بیام    

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه قدر خوبه انشالله منم یه روز بیام    

ان شاالله... کلا جنوب و ساحل جنوب طوریه که آدم با یک بار رفتن بهش معتاد میشه... ساحل های خیلی زیبایی داره و صدفهای خیلی خوشگلی هم داره.. جزیره های زیبایی هم داره 

ان شاالله... کلا جنوب و ساحل جنوب طوریه که آدم با یک بار رفتن بهش معتاد میشه... ساحل های خیلی زیبایی ...

بلهههههه خیلی قشنگه کلی حس خوب میگیره من ارزومه برم سفر دریا  

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم
چشم حتما البته دلم میخواد اونجا ماهی بخوریم

ماهی بخرید بپز  تو چادر که خیلی باصفا ست گلم اخ من عاشق خوابیدن تو چادرم خیلی حال میده پتو کلفت نرمم باشه محشره  

ماهی بخرید بپز  تو چادر که خیلی باصفا ست گلم اخ من عاشق خوابیدن تو چادرم خیلی حال میده پتو کلفت ...

دقیقا این قسمت پتو خییییلی خوش میگذره

آره میخوایم ماهی بخریم بپزیم جاتون خالی

دقیقا این قسمت پتو خییییلی خوش میگذره آره میخوایم ماهی بخریم بپزیم جاتون خالی

خوش بگذره بهتون قشنگم

حتما عزیزم  چه ماهی بخریم شما بیشتر چی میخرید؟ قیمتا چطوره

من بندر عباسی نیستم اما مسافرت زیاد رفتم . ماهی شیر و حلوا و نیزه ای خیلی خوشمزن .  میگو هم بخر حتما . قیمت ها زیاد تفاوتی نداره با اینجا چون تازع تازه هستش ولی مثلا ماهی نیزه ای اینجا خیلی کمه اگه باشه هم یخ زده اما اونجا تازه تازه و ارزونم هستش ماهی های ریز و کیلکا اینام هستش که ارزونه و خوشمزه