2777
2789

از زمانیکه با پسره دوست شدم وحشت دارم

وحشت از وابستگی از اینکه قلبم بشکنه از تک تک کارایی که میکنیم

بشدددت وحشت دارم از خیانت کردن

ادم درونگرایی بودم و حالمم با تنهاییم خوب بود خیلی یهو اومد تو زندگیم

تمام وجودم اضطرابه و اصلا نمیتونم لذت ببرم از حس بینمون

هی میخوام بهم بزنم و اینقد تکرارش میکنم که بهش واقعا بی حس میشم

قصدمون جدیه و مامانمم در جریانه و با پسره حرف زده

منم ۲۳ سالمه

بیاین بگین چکار کنم دنیاتون چطوریه

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قصدش جدیه بیاد خواستگاری

الکی عمرت رو پای دوستی که اول و اخرش گناهه،  حروم نکن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ازدواجی که عاقلانه باشه فرهنگ مذهب و سطح مالی وشرایط خانوادگی مشابه باشه بد نیست

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خب اگه مرد خوبی باشه خیلی عالیه از مجردی خیلی خیلی خیلی بهتره

اخه مشکل همینه نمیشناسمش و استرس دارم

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

در درجه اول مهمه اینه که چطور آدمی رو برای زندگیت انتخاب میکنی 

و مهمه که حتما با مشاوره انتخاب کنید همو

و همینطور باید یه سری مطالب رو بخونی و بدونی

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
عزیزم شما باید با یه روانشناس صحبت کنید بخاطر اظطراب و ترس از جدایی که دارید. رابطه خوب زمانیه که ت ...

دلم میخاد اینکارو بکنم هزینه مشاور بالاس

اگر دوحیه قوی نداری بکش عقب.

ازدکاج خوب هم ک کنی پر از اختلاف نظر تعارض چالشه

و نیاز به روحیه سالم و نرمال و بلوغ داره تا بتونی بدون شکسته شدن ازشون عبور کنی و زندگیتو بسازی‌.

رابطه رو باید تو بسازی خودش از اول خوب و عالی نخواهد بود .

درکلیت ماجرا خیلی دل شکستن هست ناامیدی هست ولی خیلیم لذت هست ،عشق هست،خوش گذرونی هست،یه وقتا هست ک فک میکنی خوشبخترین ادمی هستی ک توی دنیایی،یه ادم احتمالا امنو داری ک امیدته برای ادامه زندگی.

هرچند ب عنوان ی درونگرا خودم حس میکنم ادم ازدواج نبودم خسته میشم گاها

امکان نداره خیانت نبینی  اگرم ندیدی بدون پسره زرنگ بوده نذاشته بفهمی  غیر از این ممکن نی ...

عجب نگاهی شما داری 

عزیزم این اصلا واقعیت جامعه نیست نگاه تاپیک و جو نی‌نی سایت نکن 

اگر انتخاب عاقلانه باشه حتما خوشبخت میشی فقط به قول یکی از دوستان اگر قصدشون جدیه زودتر بیان خواستگاری 

جانم فدای ایران