2777
2789

سرویس تفلون فقط تابان برای دم دستم خوبه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یه سرویس استیل بخر خیلی خوبه و عمریه

برو یوتیوب سرچ کن yummy gastronomy   یه اقای جا افتاده سيبيل داره، اون ویدیو راجع به استیل و تفلون اینا ساخته خیلی اطلاعات خوبی میده

این قابلمه ها همشون مواد مضر داره، مخصوصا ایرانی ها خیلی بیخوده، موادش میره توی غذا و باعث خیلی بیماری ها میشه

همین کانال که گفتم اموزش نچسب کردن هم گفته، من الان یک ساله که دیدم، فقط استیل استفاده میکنم، با اینکه بهترین مارک گرانیت هم دارم ولی خیلی کم استفاده میکنم

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
عزیزم یه سرویس استیل بخر خیلی خوبه و عمریه برو یوتیوب سرچ کن yummy gastronomy   یه اقای جا افت ...

قابلمه های استیل خیلی قلق داره شنیدم، توش خورشت و سرخ کردنی اینا رو راحت میشه انجام داد؟ من خودم عاشق ظرف های مسی و روحی ام

قابلمه های استیل خیلی قلق داره شنیدم، توش خورشت و سرخ کردنی اینا رو راحت میشه انجام داد؟ من خودم عاش ...

اره من هم کتلت و کوکو درست میکنم هم خورشت اینا

تهدیگ سیب زمینی و نون اینا هم راحت درمیاد

من از روی همین ویدیو یوتیوب که بهت گفتم یاد گرفتم و همه چی توش درست میکنم

راجع به مسی و روحی هم حرف زده

روحی که دیگه روحی نیست و همش آلومینیومه و سرطان خالص، مس هم سفید کردن میخواد دردسر داره، تازه سفیدم میکنن معلوم نیس قلع میزنن یا سرب

سرب باشه خیلی بده

اگه پیجشو پیدا نکردی بگو تا برات لینک بدم

ولی یوتیوب سرچ کن yummy gastronomy استیل

برات میاره

کته رو هم نگاه کن اونم تهدیگ درمیاره یبار نگاه کنی یاد میگیری، همه ی نکاتشو با جزئیات میگه

خیلی غذا هم درست کرده خوشمزه ن🤤

اره من هم کتلت و کوکو درست میکنم هم خورشت اینا تهدیگ سیب زمینی و نون اینا هم راحت درمیاد من از روی ...

باشه عزیزم مرسی ازت ، فقط یه سوال سرویس استیل ت چیه ؟ مارک کرکماز یا ام جی اس خوبه به نظرت؟

باشه عزیزم مرسی ازت ، فقط یه سوال سرویس استیل ت چیه ؟ مارک کرکماز یا ام جی اس خوبه به نظرت؟

برا من تفاله ولی فکرکنم چین باشه تهش نزده فرانسه

مارکشو نمیدونم عزیزم چی خوبه، اینم مامانم گرفته بود میگفتم چون غذا میچسبه نمیخوام ولی وقتی با این یوتیوبه اشنا شدم دیگه ازش گرفتم و استفاده میکنم

خود همین ویدیو رو نگاه کنی یه ملاکی برای استیل میگه، یه سری عدد میگه با اون چک کن ببین خوبه یا نه

انگار درصد آهنش رو میگه باید پایین باشه و اهنربا نچسبه اینا، برای من اهنربا چسبید، ولی چون دیگه داشتم استفاده کردم

حالا خودتم قبل خرید ویدیوهارو نگاه کنی خیلی اطلاعات میده و دستت میاد

خواهش میکنم عزیزم امیدوارم همیشه سلامت و خوشحال باشی❤️