2777
2789

ما چند ترمه با یه پسره آشنا شدیم خانواده اون درجریان هستن اما خانواده من نه ... خواستم اول بشناسمش بعد جدیش کنم خلاصه برگشت بهم‌گفت برو بینی تو عمل کن من ناراحت شدم ازش گفت مگه چی گفتم بهت 

من اهل عمل اینا نیستم شما بگین جوابشو چی بدم دندان شکن باشه البته بگم تا حالا بی احترامی بهم نکردیم نمیخوام فحش بدم یا توهینی کنم بهش 

بگو من  از خودم راضیم مهم هم همینه 

شما نگران صورت خودت باش

اینجور افرادی بدرد زندگی هم نمیخورن 

چون بسیار ظاهر بینن و مقایسه

میکنن 

احتمالا

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یبار برگشت گفت بینی تو زیبایی عمل کنی اینقده قشنگ میشه من بینیمم قوز ملایم داره

اولش یکم بهم برخورد ولی الان خیلی خوشحالم ک قراره بعد ازدواج بریم عمل کنم😐چون از وقتی خواهرم عمل کرده بود منم میخواستم عمل کنم…

#متعهدم‌به‌دوست‌داشتنت‌تا‌ابد❤️ اگر نظرم ت تاپیکی با شما مخالف بود ریپلای نکنین نمیخوام درگیر بشیم🫂

خوب شاید دماغت واقعا عمل بخواد در مورد پیشنهادش فکر کن

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
بگو من  از خودم راضیم مهم هم همینه  شما نگران صورت خودت باش اینجور افرادی بدرد زندگی هم ...

اره این آدم مادی هم است کنارش ک حس خوبی ندارم 

بی‌شعور احمقه بهش میخوام‌بگم من  همینجوری خواستار دارم 

اره این آدم مادی هم است کنارش ک حس خوبی ندارم  بی‌شعور احمقه بهش میخوام‌بگم من  همینجوری ...

پس چرا الکی وقت خودتو باهاش هدر بدی

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

بش بگو پولشو بده چشم چرا ک نه😄

ولی دور از شوخی بهش بگو من از چهره م خیلی راضیم و بنظر خودم هیچ ایرادی نداره انقدری هم اعتماد ب نفس دارم ک بخاطر حرف دیگران و خوش اومدن بقیه خودمو نبرم زیرتیغ

چیو میخوای ثابت کنی؟کیو میخوای قانع کنی؟بیخیال!واسه خودت زندگی کن😇

بگو ما از اوناشیم ک بعد ازدواج عمل میکنیم و ژل می‌زنیم و لیزر میریم و... که هزینه ش بیفته گردن شوهر😒

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست                         من امیدم به خدا بعد خداهم به خداست