2777
2789

من دوبار از کیت تخمک گذاری استفاده کردم منفی بودن الان ۳ تاش مونده نمیخوام اونارم الکی از دست بدم به خاطر استفاده اشتباهم چند روز بعد دوباره امتحان کنم مثبت بشه من روزش رو چون سیکل هام نامنظم هست نمیدونم ممنون میشم راهنمایی کنید امروز ۱۰ پری هستم 

دنیا میگذره همونجوری که ما میگذریم

اشتباه نکنم هر بسته ۵ تا توشه 

که از روز ۱۰ پری یا ۹ میتونی بزنی تا روز ۱۴_۱۵ 

واسه تعیین جنسیت  میخواید استفاده کنید یا واسه اقدام ؟

•گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه قصد اقدام دارین عزیزم از امروز اقدام کنید تا ۱۷ سیکلتون انشالله که نتیجه میکیرین و این ماه مثبت ...

اهان باشه عزیزم نه برای اقدام میخوام جنسیت هرچی میشه بشه فقط بشههه😔

اره عزیز ۵ تا هست که ۲ تاشو استفاده کردم یکی امروز یکی دیروز نمخواستم ۳ تای بعدی رو از دست بدم حداقل یکیش مثبت بشه بدونم 

اگه قصد اقدام دارین عزیزم از امروز اقدام کنید تا ۱۷ سیکلتون انشالله که نتیجه میکیرین و این ماه مثبت ...

خدا ار دهنت بشنوه ۷ ماهه همش اقدامم بعد پری یک روز در میون گفتم این ماه از کیت استفاده کنم

خدا ار دهنت بشنوه ۷ ماهه همش اقدامم بعد پری یک روز در میون گفتم این ماه از کیت استفاده کنم

۳ روز از پاک شدنت که گذشت اقدام کن عزیزم تا ۱۷ سیکلت انشالله که نتیجه میگیرین گلم کیت یکم ادم و گیج میکنه 

•گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
۳ روز از پاک شدنت که گذشت اقدام کن عزیزم تا ۱۷ سیکلت انشالله که نتیجه میگیرین گلم کیت یکم ادم و گیج ...

باشه خیلی ممنون گلم مرسی بابت راهنمایی🙏🏻