2777
2789

خانما تایپک قبلیم توضیح دادم اگ میدونین بگین دوماه دگ عروسیمع

تو به دنیا اومدی که خودت باشی نه اینکه بی نقص باشی:)                                                                      _مین یونگی...
مطمئنی پسوریازیس هست؟اگزما نیست؟

پیتریازیس روزه آ هستش خود دکتر گف نمیدونم علائمشو هم خوندم همینه اول لکه بزرگ بود بعد لکه های کوچیک

تو به دنیا اومدی که خودت باشی نه اینکه بی نقص باشی:)                                                                      _مین یونگی...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه اگزماست که برو دکتر بگو بهت آمپول بده

من خودم یک سال درگیر اگزمای خیلی شدیدی بودم و با هیچ دارو و نمادی خوب نمی‌شدم یه دکتر رفتم بهم آمپول داد اونو زدم همشون رفع شد(البته تا مدتی رفع میشه و دوباره شروع میشه که آمپول میزنم دوباره)اسم آمپول یادم نیست البته بدون نسخه پزشک هم نمی‌دن 

تکیه میدهم‌ به آسمانی که خدا‌روی ابرهایش‌ نشسته ˘˘!☁️💙                 https://harfeto.timefriend.net/16837133705410 بنویس میخونم 🤍🫧 (پروفم چش خودمه 🫠)
اگه اگزماست که برو دکتر بگو بهت آمپول بده من خودم یک سال درگیر اگزمای خیلی شدیدی بودم و با هیچ دارو ...

اخه عین اگزما نیس خارش و اینا هیچی نداره

پیتریازیس روزه آ هستش خود دکتر گف نمیدونم علائمشو هم خوندم همینه اول لکه بزرگ بود بعد لکه های کوچیک

نمی‌دونم تجربه ای تو این مورد نداشتم

ولی بیماری پوستی خیلی بده میفهمم چی میگی💔💔💔ان شاالله خوب بشی

تکیه میدهم‌ به آسمانی که خدا‌روی ابرهایش‌ نشسته ˘˘!☁️💙                 https://harfeto.timefriend.net/16837133705410 بنویس میخونم 🤍🫧 (پروفم چش خودمه 🫠)
نمی‌دونم تجربه ای تو این مورد نداشتم ولی بیماری پوستی خیلی بده میفهمم چی میگی💔💔💔ان شاالله خوب بش ...

😭😭ممنونم