2777
2789

تو خونه خیلی خسته میشم خودش بعد سر کارش انگار حوصله جایی رفتنو نداره از یه طرفم انگار عشق خونه موندنه، خیلی کم پیش میاد بیرون بریم، از چند ساله تهرانم خیلی دوست دارم بیشتر جاهاشو بگردم، نمیدونم چه کنم سلیقه هامون باهم متفاوته درک نمیکنه، چندین بارم بهش گفتم یبار بعدش بیرون می‌برتم دوباره یادش میره، از حرفاش فهمیدم از زنایی خوشش میاد که خونین، با دوستامم اصلا نمیزاره هیچ جا برم حساسه،موندم چیکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میتونی شرایطی فراهم کن گاهی تنهایی بری بیرون

میدونم تنهایی خیلی حال نمیده ولی بهتر از هبچیه

حتی شده برای خرید مثلا برو تنهایی بازار

اگه میتونی البته

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
اگه میتونی شرایطی فراهم کن گاهی تنهایی بری بیرون میدونم تنهایی خیلی حال نمیده ولی بهتر از هبچیه ...

نه نمیزاره متاسفانه 😢 یه دو سه بار بدون اینکه بهش بگم دوستام بردنم بیرون روحیم عوض شه بعدش که فهمید خیلی ناجور قاطی کرد و بعدش رو بیرون رفتنم خیلی خیلی حساس تر شد

نه نمیزاره متاسفانه 😢 یه دو سه بار بدون اینکه بهش بگم دوستام بردنم بیرون روحیم عوض شه بعدش که فهمید ...

نه خب بدون اجازه و نگفتن که نه... ماهم باشیم قاطی میکنیم بفهمیم شوهره بدون خبر رفته تفریح

حتما بهش بگو از قبل

از جاهای نزدیک شروع کن. مثلا دو روز در هفته برو تو پارک پیاده روی . ساعت رفت و آمدتم بهش بگو دقیق

بعد از یه مدت برو جاهای دیگه ولی بازم بهش بگو . خیالش از بابت سلامتی و امنیتت راحت باشه دیگه گیر نمیده

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"

دقیقا مشکل منم هست هم بیرون نرفتن هم حساس بودن که هرروز بهش فکر میکنم حس زندانی بودن بهم دست داده کاری هم از دستم بر نمیاد

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
نه خب بدون اجازه و نگفتن که نه... ماهم باشیم قاطی میکنیم بفهمیم شوهره بدون خبر رفته تفریح حتما بهش ...

میدونی من چیزای دیگه دوست دارم دوست دارم برم برج میلاد دوست دارم چند ساعت برم پارک چه میدونم چند ساعتی بریم بازار بگردیم دوست دارم باهام باشه، البته تفاوت سنیمونم یکم زیاده شاید برا همونه درکم نمیتونه بکنه حس نمیکنه شاید نیاز دارم اصلا تفریح خاصی داشته باشم

دقیقا مشکل منم هست هم بیرون نرفتن هم حساس بودن که هرروز بهش فکر میکنم حس زندانی بودن بهم دست داده کا ...

خیلی بده واقعا منم حس زندانی دارم با اینکه میدونم حقم خیلی خیلی خیلی بیشتر از این چیزاست مردایی که اینجور بد دلم هیچ جوره هم درست نمیشن

ببین کم کم که بگذره اعتمادش بیشتر میشه بهت..صبور باش این روزها هم تموم میشه 

اتفاقا حس میکنم حساسیتش شدید تر شده البته مقصر مامانش بود که میدونست شوهرم بد دله و هی سر چیزای بیخود تو گوشش میخوند