2777
2789

خانواده همسرم یه واحد که راه رفت وامدش جداست و زیاد همو نمی‌بینیم بهمون دادن که مستاجر نباشیم مشکل این خونه اینه که اتاق نداره و هیچ جوره امکان نداره اتاق در بیاریم و در آخرم به ما نمی‌رسه که هزینه کنیم حالا پدرشوهرم یه واحد داره که داده اجاره میگه بیایین اینجا و شما پول پیش ندیدن اجارشو ولی لازم دارم که حقم داره حقوقش کمه اجارشم ۵ملیون اون میگه حالا شاید به چهار راضی باشه حقوق شوهرمم خیلی بالا نیست....اگه اینجا بمونم چند سال دیگه میتونیم بشینیم اونجا شاید بعد ازدواج برادر شوهرم ما دربیاییم که اون بره توش زندگی کنه موندم سر دوراهی مامانم میگه این پول اجاره رو صرف زندگیت کن یه دلم میگه اونجا دوخوابه اینجا اتاق خواب نداره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه داری؟ اگر بچت بزرگه ممکنه حریم نداشته باشی برو اونجا اگه تنهایی بمون اینجا اون ۵ تومن ماهی پی ...

ماشین داریم ولی پس انداز اونجوری نه سرمایه کار شوهرمه که زیادم نیست بچمم هفت سالشه

ماشین داریم ولی پس انداز اونجوری نه سرمایه کار شوهرمه که زیادم نیست بچمم هفت سالشه

اگر بری اونجا مفتی بشینی ک خیلی خوبه

ولی مشکل پسرته بخاطر رابطه زناشویی و اینا میگم

ولی اگه شرایطش داری مثلا پسرت مدرسه باشه باهم باشید و اینا ماهی ۵ تومن بره جیبتون کم نیست میتونی مثلا ۲ تومنش صرف خودت بکنی ۳ تومن پس انداز یا جمع کنی طلا بخرید

یا وام بردارید ماشینتون عوض کنید با ۵ تومن قسطاش رو بدی

خانواده همسرم خیلی خوبن اصلا تا خودم نخوام برم نه میگن بیا نه بدون دعوت میان 

خانواده همسر منم همینطورین کلا با من کار ندارن ولی یه مشکلات پیش میاد به هرحال.از قدیم گفتن دوری و دوستی.