2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای اولین بار دیدم توی این سایت یکی دغدغه اقتصادی داره، همه به فکر خاله زنک بازی و شوهربازی و داستا ...

اکثرا تاپیکهای اقتصادی میترکه

خیلی زیاد هم هست اتفاقا

ولی ب جای نرسیده گزارش میخوره

چون معمولا ختم میشه ب لعن و نفرین باعث و بانیش

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱
اکثرا تاپیکهای اقتصادی میترکه خیلی زیاد هم هست اتفاقا ولی ب جای نرسیده گزارش میخوره چون معمولا خت ...

خودشونند باعث و بانیش خود مردمند.خودشون را دارند نفرین میکنند .این چه کاریه دیگه ....

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

[QUOTE=323925813]خودشونند باعث و بانیش خود مردمند.خودشون را دارند نفرین میکنند .این چه کاریه دیگه ....[/QUOTE

مردم عادی باعثشن؟؟؟

چیکار کردن مثلا؟

ی کارمند

ی کارگر

ی دستفروش

ی مدیر شرکت 

کسی ک زحمت میکشه از همه چیز میزنه تا بتونه سر برج زندگیشو سر و تهش رو هم بیاره مقصره؟؟؟؟؟؟؟

گناهش چیه؟؟؟؟

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱
[QUOTE=323925813]خودشونند باعث و بانیش خود مردمند.خودشون را دارند نفرین میکنند .این چه کاریه دیگه .. ...

من نمیخوانم بحث کنم چون هرکی عاقله  هرکی اقتصاد خونده میدونه که افزایش قیمت مربوط به رفتار فروشنده و خریداره ....اینکه اصناف بقیه مردم بی تقصیرند ربطی به عدم دخالت های خریدارا به افزایش قیمت ها نداره ..هرچی گرون شد صفش زیاد شد...مثل بورس الکی الکی صف میشه

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت