اصلا نمیفهمم چشه مثلا دنبال یه بهانه است ک دعوا راه بندازه میگه فلان لباسم تمیزه فلان جورابم و......غذا چایی و.. وقتی هیچی واسه گیر دادن نداره پُرمیشه با روی ترش حرف نمیزنه حالم بهم میخوره از رفتاراش
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگر بهونه داشته باشی بایه قیافه حق به جانب همش غر میزنه وقتی بهونه نداره با پک پوز پر میشینه یه گوشه
ببخشید اینجوری،میگم اما مثل شوهر بیشعور منه اینجور مردا زن رو همسر نمیدونن ی موجود اضافه میدونن ک باید خدمات بده و اگه کاری باقی نمونده باشه اخم میکنن ک زن پر رو نشه
من اینطوری بودم از رفتارای شوهرم ناراحت بودم هرچقدم ناراحتیمو ابراز میکردم بها نمیداد بعد کم کم ا ...
من اصلا بهش اهمیت نمیدم نگاهشم نمیکنم بعد میبینی خودش میاد شوخی میکنه یاحرف میزنه باز من بزرگواری میکنم کشش نمیدم جوابشو میدم ولی واقعا ازش بدم اومده آخه بعد ۱۰سال زندگی این رفتارای مضخرف حال بهم زنه