2777
2789
عنوان

کوردا یا لکا بیاییددد

268 بازدید | 17 پست

من تهرانم چند روز دیگ عروسی داریم اینجا هم پارچه خوب برای لباس کوردی پیدا نمیکنم نمیتونم کرمانشاه هم برم آشنا ندارید کردستان ک پیج داشته باشه  قابل اعتماد باشه یا یه پیج خوب با قیمت مناسب پارچه هاشم خوب باشه ندارید؟لطفا کمک کنیدددد

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونایی که از کرد ها خوششون میادم میشه بیان؟

اشکالی نداره گلم😂😂😂چون من میخاستم راجب لباس بپرسم گفتم کوردا بیشتر میدونن❤️💋

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

تا چقد هزینه میکنی

1و۷۰۰اینا

نمیدونم کجا میشه تهیه کرد ولی اگه لباس کردی هم نتونستی  بخری یه لباس بلند و نسبتا پوشیده و خیل ...

اخه لکم همه لباس کوردی میپوشیم تو عروسی  اینجا پاره خوبی پیدا نکردم عروسی پسر عمم هم هست باید لباسم خوب باشه

اخه لکم همه لباس کوردی میپوشیم تو عروسی  اینجا پاره خوبی پیدا نکردم عروسی پسر عمم هم هست باید ل ...

عزیزکم بمارک‌ بو❤

چند بار به خاطر همین لباس نتونستیم عروسی بریم 

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
عزیزکم بمارک‌ بو❤ چند بار به خاطر همین لباس نتونستیم عروسی بریم 

قربونت برم سلامت باشی❤️

اره همون سختمه تا کردستان برم

کامل یا فقط روش

فقط برا پارچه روش

قربونت برم سلامت باشی❤️ اره همون سختمه تا کردستان برم

هم پارچه یکم گرونه هم باید میدادم  درستش کنن 

توی تلگرام یا اینستا بگرد ببین کسی پارچه میفروشه 

مشتری راضی باشه از اونا سفارش بده 

هم پارچه یکم گرونه هم باید میدادم  درستش کنن  توی تلگرام یا اینستا بگرد ببین کسی پارچه می ...

اره حداقل ی پارچه دوختش یک میلیونه 

خیلی گشتم چیز مناسبی با این قیمت پیدا نکردم خیلی گرونن داخل تلگرامم مگه هست؟

اره حداقل ی پارچه دوختش یک میلیونه  خیلی گشتم چیز مناسبی با این قیمت پیدا نکردم خیلی گرونن داخ ...

تلگرام ندارم اما پارسال یکی دوتا کانال فروش پارچه لباس کردی پیدا کردم