2777
2789
عنوان

صیغه قبل از عقد

388 بازدید | 16 پست

ماخواستگای دخترخانمی رفتیم و صیغه خوانده شده ونشون بردیم.روز بله بروم مادر دختر اصرااار داشتن ک حتما حتما باید سرویس طلا مهر عروس کنیم

روز صیغه هم پدر عروس پیش احوند گفتن ک مهریه مدت صیغه یک انگشتر باشه ک اخوند مخالفت کردن و ۵ملیون پول مهر شد.حالا دخترخانم انتظاراش بالاست وگوشی ۶۰ملیونی میخاد.میگه باید سرویس و ششتا النگو بخری تامن بله محضری بدم.

برادرمنم ۳۰سالشه وضعش بد نیس

اما اینهمه طلا خواستن خانواده عروس ایا نرماله؟

💙 عضو گروه ابی 💙وزن شروع(۶۹)  14/1/1401.  وزن هدف۶۷🔐 هدف بعدی 64🔐وزن ایده الم 61🔐من میرسم ب هرچیزی که میخوام💪

نرمالیشو نمیدونم ولی همش ت زندگی خود برادرته ت جیب مادر زن پدرزنش نمیرع

خانواده ها هم اشتبا میکنن والا اینارو میگن پسرا فک مکنن طلاهارو بالا میکشن خانواده دختر درصورتی ک همش ت خونه خودش میرع و ت حیب خودشع

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

از اول داره خواسته‌هاشو میگه دیگه روز به روزم بیشتر و سنگین‌تر میشه اگر برادرتون پولدار نیست وضعش معمولیه مطمئنا به مشکل میخوره چون آدم زیاده‌خواه هیچوقت راضی نمیشه همینجور درخواست‌ها و رسم و رسومات من درآوردی پشت هم میاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اول داره خواسته‌هاشو میگه دیگه روز به روزم بیشتر و سنگین‌تر میشه اگر برادرتون پولدار نیست وضعش مع ...

بله نظرمنم همینه

اینهمه خواسته برای یک هفته ای ک اشناشدیم‌معقول نیس

چهارمین عروسمونه این.قبلی ها اصلا وابدا خودشون تعیین نکردن کی چی و کی بخریم ببریم.

💙 عضو گروه ابی 💙وزن شروع(۶۹)  14/1/1401.  وزن هدف۶۷🔐 هدف بعدی 64🔐وزن ایده الم 61🔐من میرسم ب هرچیزی که میخوام💪
والا خیلی زیاده... اما شاید تو استان شما رسمه‌

داداشمم خیلی سادس واقها

بله نظرمنم همینه اینهمه خواسته برای یک هفته ای ک اشناشدیم‌معقول نیس چهارمین عروسمونه این.قبلی ها ا ...

همین الان برادرتون و خانمش سنگ هاشو نو وا بکنن که دو روز دیگه ب مشکل نخورن گلم

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️
بله نظرمنم همینه اینهمه خواسته برای یک هفته ای ک اشناشدیم‌معقول نیس چهارمین عروسمونه این.قبلی ها ا ...

یک هفته آشنایی؟ من گفتم حداقل یکساله نامزدن 

چخبره تو یک هفته اینهمه درخواست داشتن مخصوصا گوشی خواستن خیلی حرکت زشتیه بگو تو بله رو بگو بعد از یکماه به شوهرت بگو گوشی نیاز دارم فلان مدل و پسندیدم بذار با دل خوش برات بخره 

ببخشید من این مدلی رو اصلا نمیپسندم این خانواده‌ها دور از جمع تلکه بگیرن ازدواج و با کاسبی اشتباه گرفتن 

یک هفته آشنایی؟ من گفتم حداقل یکساله نامزدن  چخبره تو یک هفته اینهمه درخواست داشتن مخصوصا گوشی ...

خودمم خیلی ناراحتم

الان تواین وضعیت توقع گوشی ایفون داشتن دیگه زیادیه

بعدایشون حتی یه گوشی درست نداره هیچ

یه جفت گواره داشت ک اونم مادرش دراورد گف دیگه طلا نداره شما بخرید براش

خودمم خیلی ناراحتم الان تواین وضعیت توقع گوشی ایفون داشتن دیگه زیادیه بعدایشون حتی یه گوشی درست ند ...

برادرتون باید خوب فکراشو بکنه اگر قسمت بود و هر دو خواستن و راضی بودن و ازدواج کردن دیگه جای گله و شکایت باقی نیست حق ندارن درباره هزینه‌های عروس خانوم اعتراض کنن اینو خیلی خوب براش توضیح بدین 

خودمم خیلی ناراحتم الان تواین وضعیت توقع گوشی ایفون داشتن دیگه زیادیه بعدایشون حتی یه گوشی درست ند ...

چقدر گدا و گشنه هستند ... خدا به خیر کنه 

به سطح فرهنگی خانواده بیشتر دقت کنید 

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
مگه دختره چه شغل خاصی داره که ایفون لازمشه. والا من تو یه شرکت مهندسی شیک کار میکنم کارکنان زیاد آیف ...

هیچی بیکار توخونه

از اینم حاام‌گرفتس ک تواین ۲۰سال زندگیش پدرمادریه گوشی سامسونگ ۶تومنی هم دستش ندادن

هیچی بیکار توخونه از اینم حاام‌گرفتس ک تواین ۲۰سال زندگیش پدرمادریه گوشی سامسونگ ۶تومنی هم دستش ندا ...

دیگه عزیزم انتخاب خانواده شما مناسب نبوده 

10 سال اختلاف سنی هرچی هم که نداشته انتظار تهیه فوری دارند 

بنظرم بیشتر فکر کنید یک مشاوره قبل از ازدواج برن بد نیست 

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
هیچی بیکار توخونه از اینم حاام‌گرفتس ک تواین ۲۰سال زندگیش پدرمادریه گوشی سامسونگ ۶تومنی هم دستش ندا ...

خوب دارن شوهرش میدن که تو خونه شوهر بهش برسن

صبر کنید نوبت بعدی درست کردن تمام دندوناشه