2777
2789

سلام به همگی ، بچه ها من تو نقاشی و طراحی خیلی بی استعدادم خیلی ، ولی همیشه دوست داشتم طراحی چهره یاد بگیرم ، یعنی حتی نو تصوراتم این کارو میکنم بعضی وقتا به سرم میزنم برم یوتیوب فیلماش ببینم بعد یادم نیفته اصلا تو این کار استعداد ندارم ، کاش علاقه هم بهش نداشتم اصلا

اوه نقاشی که اصلاااا استعداد صفرررر  ولی میکاپ علاقه داشتم رفتم یاد بگیرم دیدم استعداد اینم صف ...

خیلی خنده دار گفتی😂 ولی نقاشی و میکاپ یجورایی مثل همن منم میکاپ بلد نیستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فقط تمرین و پشتکار. 

نقاشیم صفر بود صفر. 

به لطف خدا الان خیلی خوب میکشم. 

سوخت نگاری روی چوب. واقعا استعدادشو نداشتم باید با هویه نقاشی بکشی رو چوب. اینققققدر تمرین کردم که مربیم باور نمیکرد کار خودم باشه. 

شما یکسال برو. و واقعا تمرین کن. اگه موفق نشدی بیا بزن تو گوش من 

عزیزم فقط تمرین و پشتکار.  نقاشیم صفر بود صفر.  به لطف خدا الان خیلی خوب میکشم.  س ...

چخوب که یاد گرفتی تبریک میگم 👍 نمی‌دونم اصلا شهامتشو ندارم برم تا الان نرفتم دنبالش میترسم شکست بخورم