یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه میدارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴) حضرت محمد ص (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)
اقترب للناس حسابهم وهم فی غفله معرضون ): (زمان حساب دادن مردم نزدیک شده و آنها در بی خبری و غفلت روی گردانند) مراد از حساب ، همان محاسبه اعمال مردم در روز قیامت توسط خدای سبحان است ، می فرماید: حساب اعمال مردم به ایشان نزدیک شد و لازمه این امر آن است که آنها به آنچه از جانب پروردگارشان بسویشان فرستاده شده ، گوش فرا دهند، اما در اثرتعلق دنیا، قلبهایشان مملو از حب دنیا و زینتهای آن شده به گونه ای که دیگر جایی برای یاد قیامت که دلهایشان را متأثر کند، در آن باقی نمانده ، حتی اگر دیگران هم آنها رامتوجه و متذکر نمایند، باز هم توجهی نمی کنند و همچنان در حالت غفلت و بی خبری هستند چون آنطور که باید آن را تصور نمی کنند وگرنه قلبهایشان متأثر می شد و در صددتوبه و ایمان برمی آمدند اینا سوره انبیاء هست
من اصلا اعتقاد ندارم چون نمیشه به چیزی که وجود نداره معتقد بود شما هم کار درستی میکنی
توی سایت کلی بچه هست که ممکنه شبهه براشون پیش بیاد
اینا چیه که میگید
پس عقل هم دیده نمیشه باید بگیم وجود نداره😐😐
🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه میدارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴) حضرت محمد ص (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)
توی سایت کلی بچه هست که ممکنه شبهه براشون پیش بیاد اینا چیه که میگید پس عقل هم دیده نم ...
من نگفتم دیده نمیشه گفتم وجود نداره درضمن بد نیست بچه ها در این موارد برن خودشون تحقیق کنن از معلم دینی شون بپرسن، قرار باشه با یه جمله من کلا به هم بریزن که باید به کل آموزش و تربیت شون ایراد گرفت
آیا به نظرت اون بچه هایی که اینجا توی نی نی سایت هستن حرفای بدی رو نمیخونن اینجا؟؟؟؟؟ حرف من که نه بی ادبانه بود نه خشونت توش بود نه توهین! نظرم بود و تمام!
مشخصه که عنوان رو نخوندید،نوشتن که کیا به آخرت خیلی فکرمیکنن...نگفتند کسی فکر میکنه یا نه بهتره که ...
شما به اعتقاد خودت من هم به اعتقاد خودم
باشه؟ همونطور که منم به شما نمیگم
شما تمرکز کنید روی عنوان تاپیک و نظرتون رو به استارتر بگید، موضوع رو ول کردید به حرف من فقط جواب میدید؟ اگر راهنمایی دارید برای ایشون که چه خوب اگر ندارید این بحث تون با من چیه؟