2777
2789

اگه حوصله ندارید نخونید طولانیه

تیکه میندازن یا اذیت میکنن

همشون تیکه های جنسی نیست مثلا صدای حیوون درمیاره یا یه حرف مسخره میزنه برای کوچیک کردن و مسخره کردنت

همشونم سوار موتورن و تو راه مدرسه شرط میبندم ۱۲ سالشونم بیشتر نیست

پسراتونو درست تربیت کنید اصلا تو این سن موتور برای چیه؟

من خودم مدرسه میرم هنوز و گاهی پیاده مجبورم برم واقعا نمیتونم دیگه روحیه ام بشدت داغونه ایناهم اذیت میکنن حالم خیلی خراب میشه خودم اضطراب اجتماعی دارم به اندازه کافی سختم هست

اونرور دوتا پسر موتوری اونیکه پشت نشسته بود شرط میبندم کلاس  پنجم شیشمی بوده  حواسم نبود و داشتم راهمو میرفتم و سرمو انداخه بودم پایین یهو موتوره رد شد  پسره خواست به من دست بزنه نتونست یه دادی هم زد که من بترسم و واقعا ترسیدم صدای پسره از من نازک تر بود انقد بچه بود

واقعا ای کاش یه پیاده رو مخصوص بانوان وجود داشت

اگه خوشتون نمیاد از تاپیک برید بیرون از همین الان بگم

کلی ازین اتفاقا برام افتاده و این فقط یکیش بود این تاپیکو زدم که بگم مادرایی که پسر دارین خواهش میکنم وقت بزارید روی تربیتشون تروخدا

وقتی همچین اتفاقایی میوفته اون شخص مزاحم که احساس خجالت نمیکنه ما بیشتر خجالت میکشیم

هروقت اینا رو میبینم با خودم میگم اینا مادر ندارن پدر ندارن؟چجوری تربیت شدن؟بعد از اینکه تیکه انداختن میرن و فراموش میکنن اونروز چی گفتن به دختر مردم؟

شما تجربه ای دارین ازین مزاحمت ها؟واکنشتون چیه؟راهکاری دارید؟

سبزک🌱

واقعا من که اصلا نگاه نمی‌کنم کم محلشون میکنم بهترین راه اینه یا فحش بهشون بدی😁

‌- اگه‌ مرگ بده،                        چرا هر کي رفت اون دنیا:)                                                         دیگه برنگشت ؟ :) !؟   🖤🥀                                                              ‹یک نفر آدمُم چند نفر غمگینم :)🖤›

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو یک تنه نمیتونی این جامعه ی خررررررراب رو درست کنی 

ولی میتونی مرتقب خودت باشی میتونی رو خودت کار کنی این مسایل احمقانه و پیش و پا تفتاده اذیتت نکنه 

برا شروع و قدم اول 

سعی کن با مادرت بری و بیای کم کم ک اوکی شدی تنها برو

من تا دلت بخواد

هیچی جوری رفتار میکنم انگار وجود ندارن

یه بار با دخترداییم بودم اون اشتباه کرد جواب یکیشونو داد پسره افتاد دنبالمون سریش شد

اینا یا دزد میشن یا معتاد

پسری که هنوز دهنش بوی شیر میده میاد میفته دنبال بقیه معلومه خانواده بالا سرش نبوده

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

وقتی توی خونه ادب رعایت نشه

وقتی معلم به بچه یک تشر بزنه کل خاندان بچه میریزه مدرسه

وقتی صبح تا شب گوشی تو دستشونه و ماهواره بالا پایین میشه 

وقتی پدر مادر حیا و حرمت ندارن و صدای رابطه شون هفت تا خونه میره دیگه میخوای چی از توش پرورش پیدا کنه

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

من فقط فحش میدم زیرلب ینی چی اخه صدای اردک درمیاورد اوندفعه دوتا مرد گنده سوار پراید🤣

واییی  

یدفه من دم در باشگاه رزمی ایستاده بودم.. ساکمم دستم بود.. یهو یه مرده ای با ماشین رد شد گف غودااااا