2777
2789
عنوان

قابل توجه کاربر @tofan_khan

355 بازدید | 6 پست

مجازات پنج کیلو گرم تریاک طبق بند 3 ماده 4 قانون مبارزه با مواد مخدر مصوب سال 1389 مجمع تشخیص مصلحت نظام، سه تا پانزده سال حبس و 50 تا 74 ضربه شلاق است که طبق تبصره ماده 18 قانون مجازات اسلامی فقط سه سال حبس است. و بیش از 5 کیلوگرم طبق بند 4 ماده 4 و ماده 45 الحاقی، به خاطر افساد فی الارض است، اعدام است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب داخل تاپیکش میگفتی

حرف زدن آدما نشونه شخصیت شونه ... همیشه شجاع باش  زندگی کردن جرأت میخواد ، ادمای ترسو فقط نفس می‌کشند ...   به تعداد ادمای روی کره خاکی ، تفاوت فکر و نگرش وجود داره !!!  پس این رو بپذیر ، کسی که تفکرش با تو متفاوته دشمنت نیست ، یه انسان دیگست 
قفل کرده خب 

درسته تگ کردن اقایون مجاز نیست 

ولی تگش میکردی از کجا بیاد تاپیکت

حرف زدن آدما نشونه شخصیت شونه ... همیشه شجاع باش  زندگی کردن جرأت میخواد ، ادمای ترسو فقط نفس می‌کشند ...   به تعداد ادمای روی کره خاکی ، تفاوت فکر و نگرش وجود داره !!!  پس این رو بپذیر ، کسی که تفکرش با تو متفاوته دشمنت نیست ، یه انسان دیگست